Ja bym mu wyjebał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fejk jak ta para co robiła sobie żarty. A tak na serio to pojedynczy dowcip jest w przyjaźni wskazany ale jak ktoś przegina pałę to powinien dostać w ryj.
owszem, gdyby (jak napisał vytotas) nie było to ściemą. A tak, przez pomyłkę otarł sobie łokieć.
owszem, gdyby (jak napisał vytotas) nie było to ściemą. A tak, przez pomyłkę otarł sobie łokieć.
Wkurwiający kumpel
Film tak realistyczny, jak pobudzenie gospodarcze Polski za rzadów PiSu.
Już po pierwszej scenie widać że ustawka bo se plaskacza walnął żeby był lepszy efekt.
tranzystor napisał/a:
Film tak realistyczny, jak pobudzenie gospodarcze Polski za rzadów PiSu.
Lepsze za PISu niż za PO
Tarcer napisał/a:
Żarty ok. Ale akcja ze schodami mogła się zakończyć dla niego nawet śmiercią. Wystarczy żeby zapieprzył głową o narożnik schodów.
ubolewam że tak się nie stało.
@tihomax
Niekoniecznie. Niedawno też sobie przez sen plaskacza zajebałem. Do dziś nie wiem z jakiego powodu.
Niekoniecznie. Niedawno też sobie przez sen plaskacza zajebałem. Do dziś nie wiem z jakiego powodu.
bardzo oryginalne. Przy okazji, zajebisty film, polecam.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów