Widzieliście jak ciapaty wkurwia lwa? Szkoda że go nie zeżarł,ale pewnie by miał zgagę po takim brudasie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z niecierpliwością czekamy na dalszy materiał, który jak zapewne się domyślacie zobaczymy na hardzie
mi pasi!! brudas pokazał kto jest królem dżungli, niech migruje skurwiel
Ciapaty jest bezpieczny, lew w przeciwieństwie do muchy, gówna nie jada.
Za pomocą kija i innych środków przymusu doprowadzić do takiego stanu takie majestatyczne zwierze. Jebaniec mógłby my mieć trochę szacunku, bo sam na sam, z gołymi rekami nie zdążyłby nawet wrzasnąć, gdyby lew się poważnie wkurwił.
To jakaś pizda nie lew...
Thunbi napisał/a:
Za pomocą kija i innych środków przymusu doprowadzić do takiego stanu takie majestatyczne zwierze. Jebaniec mógłby my mieć trochę szacunku, bo sam na sam, z gołymi rekami nie zdążyłby nawet wrzasnąć, gdyby lew się poważnie wkurwił.
Szacunek mozna by miec ale do tego hindusa.Umial ulozyc tak lwy ze sie go boja i sluchaja mimo ze fizycznie nie ma z nimi nawet znikomych szans.
Ot gosciu ma odpowiednio mocna psychike i zna sie na zwierzetach.Bys go spotkal to tez bys sie sluchal.
Szkoda że go nie zeżarł? A Ty bys zezarl gowno jakby Ci kazali?
W takich momentach faktycznie szkoda mi takich zwierząt, podobnie jak słoni, to są zbyt dumne, zajebiste stworzenia, żeby je byle jaki obesrany brudas ustawiał sobie na machnięcie kija. Chuj z jego "umiejętnościami", miejsce lwów i wspomnianych słoni jest na wolności, a nie w klatce czy na wybiegu, po godzinach męczarni do zabawiania ludzi. Życzę panu z filmiku żeby ten lew w końcu machnął łapą mocniej, jak się koleś przewróci to odezwie się przygaszony instynkt, kilku widzów się porzyga, a my będziemy mieć nowy temat na hardzie.
zwykły brak instynktu zwierzęcia wychowywanego w niewoli. to samo jest ze zwykłymi sierściuchami. "domowy" kotek nigdy nie będzie w stanie dorównać "podwórkowcowi". niech ciapaty chuj stanie oko w oko z prawdziwym, dzikim lwem.
ps: nawet zwierzęta wiedzą, że jak debil ma kij to może zrobić krzywde
ps: nawet zwierzęta wiedzą, że jak debil ma kij to może zrobić krzywde
Kompletnie nie rozumiem dlaczego w tej klatce na stałe jest akurat lew a nie ten jegomość.
czemu mnie to nie dziwi, ze robiacym takie pojebane rzeczy nie jest bialy czlowiek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów