📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa jeszcze powiedz że ten stary prawie się zabił...
kurwa nagrywa telefonem i wrzeszczy żeby ktoś zadzwonił na policję, mimo że w pobliżu nikogo nie ma.
kurwa nagrywa telefonem i wrzeszczy żeby ktoś zadzwonił na policję, mimo że w pobliżu nikogo nie ma.
Chodzi zupełnie jak taki pastowany grajek w którego napierdzielałem ziemniakami, bo w niedziele o 7 rano napierdalał na harmonii koncerty z cyklu "Szantaż nutami"
*sypki drift po blacie*
H.w.d.p.i.a
hahaha ty a narzekał ze przez 5 dni spać nie mógł popatrzcie jak pięknie śpi Ja pierdole cyrk na kółkach
:oneko:
U nas za jakieś 60 lat będzie podobnie, dokładniej gdy zestarzeje się pokolenie patologii której ideologią jest JP na 100%.
Najlepszym wyjściem jest od razu dzwonić na policję, a nie narażać się na ewentualne nieprzyjemności.
Najlepszym wyjściem jest od razu dzwonić na policję, a nie narażać się na ewentualne nieprzyjemności.
acassis napisał/a:
Pomyślcie co by się stało jakby ten dziadzia miał rozrusznik serca
ja wiem - byłby hard
Końcówka filmiku
- Mógłbyś zadzwonić na policję, ten pan zaatakował mnie nożycami
-- wykręć 911
- nagrywam dla swojego bezpieczeństwa psze pana
-- robie to samo
no ameryka
- Mógłbyś zadzwonić na policję, ten pan zaatakował mnie nożycami
-- wykręć 911
- nagrywam dla swojego bezpieczeństwa psze pana
-- robie to samo
no ameryka
nie jestem specem ale wydaje mi sie ze dziadek raczej nie zasnal... na filmie widac ma otwarte oczy no i te "chrapanie" to zazwyczaj jest objaw zawalu czy jakos tak... moge sie mylic, nie bijcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów