📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Spojrzała w oczy śmierci!
Taki kogut powinien być uwiązany na łańcuchu przy budzie.
przed gwałcicielem też tak będzie uciekać ?
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Czemu dziewczyny zawsze się muszą wypierdolić jak uciekają? Przez przypływ adrenaliny mózg odcina im władzę w nogach? Czy po prostu są nienormalne?
Pamiętam za młodego też na podwórku miałem takiego jebanego koguta, że nie dało się obok niego przejść. Chuj potrafił nawet psa ustawić. Jak kogut przechodził to burek ( owczarek niemiecki ) nie wychodził z budy. Pewnego razu z kuzynem złapaliśmy chujka i zawiązali w worku. Do wiadra z wodą podpięliśmy 220V i wrzucili skurwola. Nawet nie zdążył zapiać. Później rozkmina co zrobić z truchłem bo jakby się babcia dowiedziała co zrobiliśmy to niezły wpierdol by się szykował. Rzuciliśmy w końcu tego koguta burkowi do budy. Suma sumarum wpierdol dostał pies.
up. babci nie dziwiło że kogut był zały mokry jakby wyjęty z wiadra i owinięty worem w dodatku porażony prądem ?
a lekarza też nie ma .
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów