📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Młody słoń. Gdyby trafiło na dorosłego, wkurwionego osobnika, to raczej niewiele by z tych turystów zostało.
ja bym ruszył do przodu
Jakby był większy to by ich rozpierdolił w drobny mak.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
koles chcial zrobic ten manewr gaz do tylu potem obrot o 180* i gaz do przodu ale cos nie pyklo ; D
Gówno a nie wkurwiony, poczuł zagrożenie ze strony tych turystów klaszczących (bo prowadził młodego) i zaczął nakurwiać.
To nie słoń tylko murzyni przebrani za słonia - bez pracy nie ma kołaczy, a trzeba przyciągnąć turystów...
Ciekawe co w wypożyczalni powiedzą na te "rysy" na samochodzie.
W zasadzie to ma racje Oglądam sporo programów na Discovery itd o dzikich zwierzętach Słoń był z młodymi, a oni jeszcze klaskali. Niepotrzebnie.
A ten amerykanski slon-debil w samochodzie trabi, nie wiadomo, moze kurwa sie zatrzyma jak sie zatrabi...
chociaż będzie o czym opowiadać
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów