Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Swoją drogą jak na k🤬y które tak gardzą tym złym zachodem to nie widzę na nagraniu ani jednej ruskiej fury tylko niemce i japońce.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!

Widać, że misio chciał kolejna rundę powalczyć.
Ten mały jak się prężył na boki
Swoją drogą jak na k🤬y które tak gardzą tym złym zachodem to nie widzę na nagraniu ani jednej ruskiej fury tylko niemce i japońce.
A w Polsce widzisz polonezy, nysy i tarpany?
Wiesz, a zachód nienawidzi Chińczyków a wszystko jest made in China

a Amerykanie komunistów
W tym przypadku nastąpiło przebiegunowanie

Nawet 15-letni Golf jest lepszy od tego radzieckiego padła. Od polskiego zresztą też.

[ Dodano: 2024-09-21, 12:33 ]
zupełnie jak ty, kiedy ktoś ci pociśnie

nawet na tablice nie trzeba patrzeć, żeby się domyślić gdzie się akacja dzieje
zupełnie jak ty, kiedy ktoś ci pociśnie

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Każdy filmik to wp🤬l na kacapach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie