18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Velture 2018-06-30, 10:09 2
Co mu tak przyjebało i skąd?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
k................0 2018-06-30, 10:11 25
Erutlev napisał/a:

Co mu tak przyjebało i skąd?

Reling z samochodu na lawecie ujebany przez wiadukt?
Zgłoś
-................- 2018-06-30, 11:36
@ups Na moje oko belka zawieszona na łańcuchach pod wiaduktem. Podobno ma poprawiać bezpieczeństwo
Zgłoś
k................0 2018-06-30, 11:46 9
-_BrD_- napisał/a:

@ups Na moje oko belka zawieszona na łańcuchach pod wiaduktem. Podobno ma poprawiać bezpieczeństwo

Belki, o których piszesz, wiesza się przed wiaduktem i raczej nie na autostradach, a w miastach. Tu jest ewidentnie reling
Zgłoś
Maras0803 2018-06-30, 14:51 3
-_BrD_- napisał/a:

Jaki miałby sens wieszanie takiej belki centralnie pod wiaduktem? To się wiesza przed po to żebyś wiedział, że się nie zmieścisz.
Zgłoś
bloodwar 2018-06-30, 17:48 3
Na autostradach nikt nie wiesza takich belek bo jeżeli byś myślał że się zmieścisz a jednak byś się przseliczył to taka belka mogłaby zahaczyć o jakiś element Twojego auta i przy prędkości 90 km/h odjebać i zrobić rozpierdol na pasie obok jak widzimy na filmiku, takie belki są co najwyżej w miastach gdzieś przy jakichś antycznych mostach gdzie i tak się jeździ powoli, na autostradzie wszystkie budowane elementy nad autostradą typu przejazdy, znaki etc są na wysokości przekraczającej wysokość podwójnej lawety załadowanej autami albo podwójnego autobusu (chyba najwyższy rodzaj pojazdów jaki wjeżdza na autsotrade bez pozwoleń) a pojazdy ponadgabarytowe i tak nie mogą bez pozwolenia wjechać na autostradę a nikt rozsądnie myślący nie pozwoli wjechać pojazdowi który ma 10 m wysokości na autostrade gdzie są elementy o wysokości maks 8 m.

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
M@recki 2018-07-01, 22:01
Co się dziwić jak wszyscy pod prąd jadą
Zgłoś
marcinsud 2018-07-01, 23:58
@bloodwar no jak 90 jak w Polsce ciężarówka może maksymalnie 80 km/h jechać
Zgłoś
D................z 2018-07-02, 18:10
Tiry na tory.
Zgłoś
beeveer 2018-07-02, 18:51
a takie ładne mondeo miał nasz sąsiad....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów