📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:26

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest kultura. A u nad kowboje zap🤬lają 160 spychając z drogi i wymac🤬ją bronią jak tylko ktoś się sprzeciwi.
No i kulturalnie. U nas jak wiozą Jarka do chłopaka, to wp🤬lają się po chamsku na sygnale.
Wpieprzają się po chamsku, spychają z drogi, a jak jadą autostradą, to cały ruch jest blokowany i na ich pasie w promieniu paru km nie może być żadnego auta.
Dlaczego kolumna rządowa zap🤬la 160. Zap🤬lają 160 kmh ponieważ przy tej prędkości widać od razu jak są śledzeni. To jest standardowa procedura a nie pokaz arogancji władzy.
@up - a niech zap🤬la i 180 albo 200. Są tacy, co po autostradach szybciej latają. Tylko niech się to nie wiąże z paraliżowaniem ruchu na takiej drodze, blokowaniem wjazdów, etc..
Wyobraźcie sobie teraz tę samą scenę, tylko zamiast tych limuzyn Nissany GT-R i włączanie się do ruchu bokiem! Premier na cesarza!
Kultura i honor to coś czego w Naszym kraju u polityków nie znajdziesz
Dodus napisał/a:
Kultura i honor to coś czego w Naszym kraju u polityków nie znajdziesz
W Japonii politycy są w kieszeni yakuzy więc nie wiem czy mają taki lepszy honor niż nasi

łełiłeła napisał/a:
Wyobraźcie sobie teraz tę samą scenę, tylko zamiast tych limuzyn Nissany GT-R i włączanie się do ruchu bokiem! Premier na cesarza!
Cesarza juz mamy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie