📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tragedia życiowa w 2 przypadkach, a nawet 4 bo dziecka nie liczę.
Grupa debili lezie po ulicy i coś że sobą jeszcze pierdoli, druga ameba nie wie na którym jest biegu. Ludzkość, na szczęście ta głupsza jej część, dąży do zagłady
Grupa debili lezie po ulicy i coś że sobą jeszcze pierdoli, druga ameba nie wie na którym jest biegu. Ludzkość, na szczęście ta głupsza jej część, dąży do zagłady
To baba, więc normalne, pojebały jej się biegi To samo z pomyłką pedału gazu z hamulcem. Nie jestem jakimś szowinistą, ale spotkałem się w życiu z mnóstwem przypadków, gdy kobieta myliła prawą stronę z lewą, to nie jest złośliwy komentarz, po prostu stwierdzam fakt.
W kręglach to się nazywa strike
Upośledzeńi nie wiedzieli do czego chodnik służy?
I tak kierowca był długo cierpliwy
Tylko na to czekałem. Widzą głąby że ktoś chce wykonać manewr i zamiast mu to ułatwić to stoją jak te cielęta na środku drogi.
też bym tak zareagował, kurwy stoją i pierdolą na ulicy, pogaduszki sobie urządzili
dgfdfg napisał/a:
też bym tak zareagował, kurwy stoją i pierdolą na ulicy, pogaduszki sobie urządzili
Miejsca było tyle, że mogła nawet tirem wyjechać. Po prostu myślała, że wrzuciła jedynkę, a jej nadal wsteczny działał. Gdyby pogaduszki były na chodniku, też by pewnie oberwały.
Patrzyl ale chyba na swego huja czy rośnie a jeśli baba to patrzyla na swoje dildo na baterie czy to kurestwo chińskie dziala
Rodzice tego dzieciaka wyszli z tego o własnych siłach. Zabrali wózek i poszli na chodnik. Stara coś kuśtykała, ale chłop się otrzepał jakby nic sie nie stało… Ciekawe co później
Geraldinio napisał/a:
To baba, więc normalne, pojebały jej się biegi To samo z pomyłką pedału gazu z hamulcem. Nie jestem jakimś szowinistą, ale spotkałem się w życiu z mnóstwem przypadków, gdy kobieta myliła prawą stronę z lewą, to nie jest złośliwy komentarz, po prostu stwierdzam fakt.
Stary to chłop prowadził…
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów