📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Amatorzy. Gdyby złodziej był z Polski to w 20 sek. koleś miałby kluczyki, przemalowane nadwozie i zmienione nr. karoserii.
Wnioskując z formy klucza, taki zamek można otworzyć w góra dwie minuty, ale woleli poharatać uszczelkę.
Z drugiej strony dziwi mnie, że nie wykorzystali swojskiego zamka HS z ASSA, lub hiszpańskiego Medeco. Pasowałby w tej klasie.
Z drugiej strony dziwi mnie, że nie wykorzystali swojskiego zamka HS z ASSA, lub hiszpańskiego Medeco. Pasowałby w tej klasie.
W każdym mieście są tacy magicy na telefon, którzy otwierają auta w razie zatrzaśnięcia kluczyków. W Białymstoku jest agent z który strzeże 'tajemnicy zawodowej' . Po przyjeździe - karze nie patrzeć przez chwile i w ciągu 15s i auto jest otwarte. Kasuje za przyjazd i leci dalej.
Skowroniasty, też jestem takim magikiem, ale będe taki miły i uchyle troche z tajemnicy otwierania
Jak mówi pewne chińskie mądre przysłowie:
"Koni kupa, lecz kierowca dupa"
"Koni kupa, lecz kierowca dupa"
Maluch jest zdecydowanie bardziej zaawansowany technicznie, wystarczy opuścić szybę dłoniami
Jak można takim drutem manewrować... troglodyta.
Takie auto idzie otworzyć lekko w kapciach, ten zamek jest tylko po to żeby wiatr drzwiami nie trzaskał.
Takie auto idzie otworzyć lekko w kapciach, ten zamek jest tylko po to żeby wiatr drzwiami nie trzaskał.
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
W każdym mieście są tacy magicy na telefon, którzy otwierają auta w razie zatrzaśnięcia kluczyków. W Białymstoku jest agent z który strzeże 'tajemnicy zawodowej' . Po przyjeździe - karze nie patrzeć przez chwile i w ciągu 15s i auto jest otwarte. Kasuje za przyjazd i leci dalej.
Przykłada do zamka piłkę tenisową z dziurką i naciska. Wtedy każdy zamek się otwiera.
Ciekawe, wszystkie samochody można otworzyć w ten sam sposób?
nanab napisał/a:
Kluczyk jak od kłódki z tesko za 2.99zł.
Przykłada do zamka piłkę tenisową z dziurką i naciska. Wtedy każdy zamek się otwiera.
Tez ogladalem psy2, ale to nie działa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów