📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po Snickersa jak nic
turor napisał/a:
Nie zdziwię się jak TVN zrobi z nim wywiad.
I jak powie że jest pedałem, oj przepraszam, waginosceptykiem, to mu jeszcze właściciel żabki odszkodowanie będzie musiał zapłacić
Ciekawe czy zdążył wyjść?
Panie premierze, co to się dzieje, zaledwie 10 miesięcy pana rządów a tu już ludzie sklepy z głodu okradają, tzn. tylko jeden i wygląda na lewaka który za bardzo uwierzył że mu się należy, ale jednak.
ok, a jaki problem isc kurwa do pracy albo do carituasu po zarcie? Jedzenie daja doslownie wszedzie za free jak sie chce
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Po fryzurze wnoszę że to jakiś lewacki zjeb którego rodzice oddzieli od pieniążków.
Zderzył się z rzeczywistością że jedzenie magicznie nie materializuje się i matka nie woła na objad.
Głodny ale fajki też zajebie... haq tfu !
To konfederata. Sepleni, nie umie się wypowiedzieć. Typowy konfederata.
Szczymcie ryje. Może i bezmózg, ale wolę takich bezmózgów, których wybryki pokryje ubezpieczyciel, niż cweli katujących łebka za 20 zł na spirytus czy inne dopalacze.
KapitanStuleja napisał/a:
@
Przyda Ci się
Niby do czego? Alkohol samo h.
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-09-11, 19:17 ]
Poprawiłem Ci tytuł bo nie mogłem patrzeć
widać, że chudy,,, różnie to w życiu bywa, fakt, że ja bywałam głodna, jednak nie kradłam... ale kto wie, może był bardzo głodny... nie potrafię go ocenić
Pierdolić. Ja okradłem żabkę na oczach kasjera, pokazałem mu to i kazałem dzwonić na psy.
Ale dlatego, że oszukiwali na cenach, to ja oszukałem ich na ilości.
Nie zadzwonił.
Ale dlatego, że oszukiwali na cenach, to ja oszukałem ich na ilości.
Nie zadzwonił.
Tutaj macie link do tego włamu. Jednym słowem Debil
gniezno24.com/interwencje/78140/transmitowal-wlamanie-do-sklepu-trafil...
gniezno24.com/interwencje/78140/transmitowal-wlamanie-do-sklepu-trafil...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów