Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wystarczyło kurwa w tej desperacji pójść na stacje, wziąć kanapki, poprosić o szlugi i dać dyla - najwyżej by mandat dostał.
Albo iść do byle jakiej roboty. Dziś bezrobocie najmniejsze w historii
A pomyślcie że tacy i jeszcze gorsi pracowali w tvpis...
Jak mnie śmieszy wklejanie komuś bycia lewakiem. To trzeba mieć tylko IQ dwucyfrowe i to chyba na minusie.
Przecież widać, że lewacki odpad.
Znowu się zesrałeś.
Gdzie Poltergayst
Nie zgrywaj większego głupa, przecież go parę dni temu podpierdoliłeś.
Przecież widać, że lewacki odpad.
Znowu się zesrałeś.
Jasiu wytrzeźwiej a potem idź. Twoj pijacki bełkot pełen nienawiści jest wisienka na torcie. Sam się opisałeś i skwitowałeś wcześniej.
Jasiu wytrzeźwiej a potem idź. Twoj pijacki bełkot pełen nienawiści jest wisienka na torcie. Sam się opisałeś i skwitowałeś wcześniej.
Bo na Rudzie fajno jest.
Idzie się najebać fest.
Za 5 złoty, albo 3.
Może ktoś pomoże mi.
Bo na Rudzie fajno jest.
Idzie się najebać fest.
Za 5 złoty, albo 3.
Może ktoś pomoże mi.
Ok pijaczku. Pamiętaj że twoja nienawiść zakiełkuje i wróci.
Ok pijaczku. Pamiętaj że twoja nienawiść zakiełkuje i wróci.
A dzisiaj kogo podjebałeś? Dzień bez donosu, to dzień stracony, co?
A dzisiaj kogo podjebałeś? Dzień bez donosu, to dzień stracony, co?
Z tym podpierdalaniem mam tak że największy ubaw mam jak donoszę na nic niewarte jednostki, nietrzeźwych agresywnych, ordynarnych faszystow i rasistow. W twoim języku takich „no-life’ów” którzy nie mają nic w życiu poza portalem i nienawiścią, nic więcej nie osiągnęli. Tylko tu istnieją. Wiedziesz prym i jesteś jednym z moich pupilków.
Oczywiście moje zachowanie jest niezdrowe ale cóż Jasiu myślisz jak bardzo się przejmuje że donoszę tu?
A tu macie dowód, że nie będę brał alkoholu, tylko jedzenie .... No i fajki. 🤣
No debil. Rozumiem głód, ale to co zrobił to kradzież z włamaniem, uszkodzenie mienia - pierdnie za to. A wystarczyło kurwa w tej desperacji pójść na stacje, wziąć kanapki, poprosić o szlugi i dać dyla - najwyżej by mandat dostał.
Nie popieram takiego działania, ale to dowód na to, że więzienia są pełne takich idiotów, a Ci sprawniejsi przestępcy pewnie śpią spokojnie, bo policja musi takim cymbałem się zajmować.
Wystarczyłoby iść do noclegowni dla bezdomnych
jesteś nikim żeby oceniać kogokolwiek pajacu lewackiPrzecież widać, że lewacki odpad.
Znowu się zesrałeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów