📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
johnnyy napisał/a:
Idź opierdol pałę tfuskowi albo prezesowi... Przez takich jebanych debili jak ty nigdy w Polsce nie będzie dobrze. Klapki na oczach i głosują na zmianę od lat na te same partie, masochiści jebani, fakiry pierdolone
Ładnie nam się tutaj przedstawił konfiarz przed milionami słuchaczy. Tfu ruska onuco!
Wysłać do jakichś kamieniołomów i przy okazji dać większy wyrok za głupotę, a nie za sam włam. Może by zaczął myśleć logicznie. No chyba, że taki był jego cel, bo w końcu w więzieniu będzie mieć wszystko za darmo.
dwakilo napisał/a:
Ładnie nam się tutaj przedstawił konfiarz przed milionami słuchaczy. Tfu ruska onuco!
Stary a głupi ... Nawet nie głupi a pierdolnięty... Bez odbioru.
to ten wykształcony z większego miasta
johnnyy napisał/a:
Stary a głupi ... Nawet nie głupi a pierdolnięty... Bez odbioru.
Do svidanya incelu. Nie napiszę, że jesteś pierdolnięty bo to nieeleganckie. Napiszę po prostu: konfiarzu. Eufemizm.
Podobny? youtu.be/v9hqVF7BkmE
Kompletny zjeb, zajebać tylko zakąskę i szlugi!!!
A czym popić? Przede wszystkim alkohol, fajki i dopiero zakąska😏
Jak siedzieć, to za "Miliony" nie za hog droga😁
A czym popić? Przede wszystkim alkohol, fajki i dopiero zakąska😏
Jak siedzieć, to za "Miliony" nie za hog droga😁
Angevil napisał/a:
jesteś nikim żeby oceniać kogokolwiek pajacu lewacki
To nie ja się do sklepu wjebałem po papieroski, tylko tobie podobny antifiarz
Trafił do " Dziekanki" czyli psychiatryka w Gnieźnie
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Po fryzurze wnoszę że to jakiś lewacki zjeb którego rodzice oddzieli od pieniążków.
Zderzył się z rzeczywistością że jedzenie magicznie nie materializuje się i matka nie woła na objad.
Głodny ale fajki też zajebie... haq tfu !
Oczywiście że lewak tylko oni są tak zdolni by nagrywać coś za co mogą odpowiadać karnie + swój zjebany ryj.
Szamę w pierdlu dostał?
turor napisał/a:
Nie zdziwię się jak TVN zrobi z nim wywiad.
TVN zaprosił go do śniadanianiowej, jako eksperta ds. praworządności. Podobno Tusku mu już złożył propozycję współpracy. Obaj nie chcą, ale muszą podejmować niezgodne z prawem, niepopularne decyzje na codzień.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów