📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
czyli koleś w sumie nie ma nic przeciwko sprzedawaniu koksu u niego na siłce tylko o to że sie z nim nie dzielą
jojoaction napisał/a:
czyli koleś w sumie nie ma nic przeciwko sprzedawaniu koksu u niego na siłce tylko o to że sie z nim nie dzielą
"Business is business"
To urywek z jakiegos programu o kolesiach co chatacze sciagaja.
Co ściągają?
Mniej koksu, to zaczniesz pisać jak człowiek
@pizdy up
Albo ma szacunek do swojego pracodawcy, dzięki któremu ma co do gara włożyć bo z jego aparycją to raczej nigdzie indziej by go nie przyjeli.
Albo ma szacunek do swojego pracodawcy, dzięki któremu ma co do gara włożyć bo z jego aparycją to raczej nigdzie indziej by go nie przyjeli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów