📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy ktorzy pisali "umyj sie" "brudas" itd kupcie sobie ponizszy produkt i liznijcie troche kulturoznactwa
jestescie marni pojebani chodzicie w workach na kartofle sluchacie bieberow i jp9000% i myslicie ze lepsi jestescie
troche powagi panowie... przez 8 lat nikt na ulicy mnie tak nie zaczepil i nic takiego nie powiedzial. wiec kazdy kurwa z was pewnie tez nic takiego nie powiedzial innym = jestescie cipska.
jestescie marni pojebani chodzicie w workach na kartofle sluchacie bieberow i jp9000% i myslicie ze lepsi jestescie
troche powagi panowie... przez 8 lat nikt na ulicy mnie tak nie zaczepil i nic takiego nie powiedzial. wiec kazdy kurwa z was pewnie tez nic takiego nie powiedzial innym = jestescie cipska.
glaudis napisał/a:
Gdybyś srał na spinaczy to byś miał wyjebane na to jak ktoś Ciebie nazywam byś przeczytał i przwinął dalej ale widocznie Ciebie dotykają takie rzeczy i nie możesz tego przedarować
nikt mnie nie nazywa, to nie był mój powód wczorajszego oburzenia, a raczej zmęczenie faktem wszechobecnej nienawiści z tak beznadziejnych powodów. nie moge przedarować ludziom, że są takimi ignorantami i bucami.
fajnie się obudzić i dowiedzieć w taki sposób co robiłem wieczorem... i nawet warnik się załapał
niektorzy ludzie mnie kurwa zadziwiaja swoim debilizmem...
np @up...
debilny nick debilny wiek debilny komentarz pewnie slucha discopolo "oj tam oj tam"
no bez jaj ludzie. troche powagi i troche bardziej inteligentne posty.
np @up...
debilny nick debilny wiek debilny komentarz pewnie slucha discopolo "oj tam oj tam"
no bez jaj ludzie. troche powagi i troche bardziej inteligentne posty.
kocham rock, ale takich brudasów jak autor nienawidzę, niech ginie śmieć ; D
brudasów nei lubie bardziej niż cyganów. a ludzie na filmiku są jak fanki biebera.
Dobra pogodzę was. Brudasy najpierw do wanny umyć się, potem ogolić, obciąć ładnie włosy i koniec spinania dupy.
Dałem piwo dla nieroba i niedojrzałego pajaca
niech ludzie go zobacza jak w zoo
W USA to już dawno zajeła się nim murzyńska rodzina
niech ludzie go zobacza jak w zoo
W USA to już dawno zajeła się nim murzyńska rodzina
@XasakkuX co ty homoś jesteś że patrzysz mu na wacka..
defrastrator napisał/a:
@XasakkuX co ty homoś jesteś że patrzysz mu na wacka..
Jakiego wacka???
Przez takich jak ty subkultura metalowa staję się bandą grubych ciot bez jaj. Wypierdalaj ze swoim posthipisowskim, pseudo inteligentnym gadaniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów