📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie małe haiku dla wszystkich "lepszych":
Herosi
Są w necie
A w życiu?
Cóż. Śmiecie.
LET THE FLAME BEGIN!
P.S. Luxtorpeda to nie metal, debile.
Herosi
Są w necie
A w życiu?
Cóż. Śmiecie.
LET THE FLAME BEGIN!
P.S. Luxtorpeda to nie metal, debile.
Czy można nazwać pasją masturbowanie się na widok kogoś, kto zrealizował własne pasje i marzenia?
Ja bym się bał jakby mnie ktoś nagrywał jak śpię.
Takie buty latem? Pewnie czuje świeżość jak zdejmie je po całym dniu.
Kurwa, dlaczego ich kawałki mają podobne do siebie riffy? Dobra, nieważne. Co bardziej mnie ciekawi: "Moja Pasja Ponad Wszystko". Czyli... Pasją autora postu jest bycie fanem jakiegoś zespołu? To ma być kurwa pasja? To tak jakby ktoś wpisał w zainteresowaniach: słuchanie muzyki. Ja pierdolę, mogę kochać muzykę kapeli, lubić artystów za to co robią dla moich uszu, ale kurwa nigdy nie powiedziałbym, że moją pasją jest ubóstwianie ich. Ty mały, okrąglutki człowieczku...
EDIT: Swoją drogą. Taka mała rada, skorzystasz lub nie. Popraw pogo na filmiku (nie wiem, weź więcej osób, albo róbcie to jak należy), albo usuń tą scenę, bo to bardziej przypomina pedalskie dotykanie się pośladkami bo siejesz ogólne politowanie ludzi, którzy siedzą w podobnych gatunkach muzycznych.
EDIT: Swoją drogą. Taka mała rada, skorzystasz lub nie. Popraw pogo na filmiku (nie wiem, weź więcej osób, albo róbcie to jak należy), albo usuń tą scenę, bo to bardziej przypomina pedalskie dotykanie się pośladkami bo siejesz ogólne politowanie ludzi, którzy siedzą w podobnych gatunkach muzycznych.
Ej a nie można mu poprostu kulturalnie powiedzieć żeby wypierdalał z tym na kwejka czy inne chujostwo
MrYogusable napisał/a:
Ja się wypowiem w imieniu 3/4 populacji Sadola.
Obrazek
No ja Cię proszę kurwa Ty mi Slayera do brudasów nie wrzucaj ... znalazł się kurwa dresina jebana co nie widzi że w tym polarku na nogach wygląda jakby zapomniał rano piżamę ściągnąć.
... co do filmu - zgodzę się - tylko brudas potrafi na swoją grubą nogę "posiadacza koszulki Luxturbobiedy" ubrać glana i zawiązać jak pizda w kokardkę.
lubie dlugowlosych metalowcow:( chcialabym zeby ktorys polubil mnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów