📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaka dłoń jełopie, zaledwie 2 palce. Tacy stulejarze jak Ty złapią dziewczyne za kolano to pierdzielą na wiosce że oni z nią seks uprawiali
Szkoda że łba tam nie udało się wcisnąć, jednego pijaka brudasa było by mnie a i efekty wizualne były by lepsze.
Siriuz napisał/a:
Trzeba do kosmetyczki na manucure. Bardzo zaniedbane dłonie.
Jak mam mieć zadbane dłonie jak pracuję w wykopie?
Electro_Form napisał/a:
Jak mam mieć zadbane dłonie jak pracuję w wykopie?
Kop łopatą, a nie dłońmi...
Kurwa czy może być w regulaminie jakiś punkt żeby takiego syfu nie umieszczać na głównej stronie tylko dopiero po "kliknięciu".
Umyj stopy zanim wrzucisz zdjęcie dłoni.
O chłopie. Hehe. Jedyna osoba o jakiej słyszałem, że miała podobną akcję ma żółte papiery xD
Przytoczę jak to było: Pracując w betoniarni typ jechał w łyżce ładowarki i trzymał się łapami krawędzi łychy. Jak dojechał na miejsce operator opuścił ją i przygniótł mu graby do betonu. Typa wzięli do szpitala, porobili jakieś badania, opatrzyli, położyli na łóżko i mieli dopiero na drugi dzień go operować. Jak typ usłyszał, że ma spać w szpitalu, to wziął i wyszedł, i w wiadomy tylko sobie sposób wrócił 50 km do domu. Potem szybki cug alkoholowo-mefedronowy na znieczulenie i się wygoił, i żyje.
Przytoczę jak to było: Pracując w betoniarni typ jechał w łyżce ładowarki i trzymał się łapami krawędzi łychy. Jak dojechał na miejsce operator opuścił ją i przygniótł mu graby do betonu. Typa wzięli do szpitala, porobili jakieś badania, opatrzyli, położyli na łóżko i mieli dopiero na drugi dzień go operować. Jak typ usłyszał, że ma spać w szpitalu, to wziął i wyszedł, i w wiadomy tylko sobie sposób wrócił 50 km do domu. Potem szybki cug alkoholowo-mefedronowy na znieczulenie i się wygoił, i żyje.
Chociaż nogi bys umył do zdjęcia jak łap nie dało rady
zbynekmaslanka napisał/a:
Kurwa czy może być w regulaminie jakiś punkt żeby takiego syfu nie umieszczać na głównej stronie tylko dopiero po "kliknięciu".
Może najpierw sam zrób temat i wtedy pier!ol o innych...
zbynekmaslanka napisał/a:
To jest sadistic a nie kwejk, właśnie więcej takiego materiału
Myślicie, że jak człowiek zapierdala łopatą to będzie miał dłonie jak nastolatek. A jakbyście usłyszeli, że używa kremów do rąk to zaraz byłby zwyzywany od metroseksualistów albo pedałów. I tak źle i tak niedobrze.
Zakwalifikowane jako wypadek w pracy, czy szef kazał spadać do domu?
Zakwalifikowane jako wypadek w pracy, czy szef kazał spadać do domu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów