Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślicie, że jak człowiek zapierdala łopatą to będzie miał dłonie jak nastolatek. A jakbyście usłyszeli, że używa kremów do rąk to zaraz byłby zwyzywany od metroseksualistów albo pedałów. I tak źle i tak niedobrze.
Wyobraź sobie, że istnieje pośrednie rozwiązanie. Obecnie powszechnie stosowane, aczkolwiek znane już w starożytnym Egipcie, Grecji i Rzymie, gdzie stosowano je dla ochrony przed zimnem, ubrudzeniem rąk, czy przed skaleczeniem się przy pracy, bądź uprawie roli. Rozwiązaniem tym -UWAGA NIE UWIERZYSZ - są kurwa rękawice ochronne...
Jaka dłoń jełopie, zaledwie 2 palce. Tacy stulejarze jak Ty złapią dziewczyne za kolano to pierdzielą na wiosce że oni z nią seks uprawiali
Dłoń jest cała zmiażdżona to że tylko 2 palce uległy uszkodzeniu do rehabilitacji to wręcz cud
Owszem, nie miałem czasu się umyć przed tym zdjęciem i tu macie rację, trudno, ale nie pierdolę że wszystko poza tym było cud miód i malinka ciekawe kto by umył sobie Szwaje przed zrobieniem zdjęcia dłoni >.<
Wyobraź sobie, że istnieje pośrednie rozwiązanie. Obecnie powszechnie stosowane, aczkolwiek znane już w starożytnym Egipcie, Grecji i Rzymie, gdzie stosowano je dla ochrony przed zimnem, ubrudzeniem rąk, czy przed skaleczeniem się przy pracy, bądź uprawie roli. Rozwiązaniem tym -UWAGA NIE UWIERZYSZ - są kurwa rękawice ochronne...
A Ty przyjacielu pokaż mi rękawice ochronne przed zmiażdżeniem dłoni kolego
A Ty przyjacielu pokaż mi rękawice ochronne przed zmiażdżeniem dłoni kolego
Owszem, podpierdalam je mojej dziewczynie jak wychodzę na szluga na balkon, dodam że biorę też jej kolorowy szlafrok bo ja nie mam rzeczy jak klapki i szlafrok
String na dupę też?
Owszem, podpierdalam je mojej dziewczynie jak wychodzę na szluga na balkon, dodam że biorę też jej kolorowy szlafrok bo ja nie mam rzeczy jak klapki i szlafrok
Wow nosicie taki sam rozmiar. Albo ty jesteś kurdupel albo ona jest wielka
Wow nosicie taki sam rozmiar. Albo ty jesteś kurdupel albo ona jest wielka
Jak taki sam? Małe palce mi nie włażą wyglądam jak ostatnia melepeta jak je założę, nie chce mi się po prostu ubierać swoich to stoję na palcach, ona ma 39
@DMT
Jestem gotów zapłacić byś je ubrał i wsadził je pod łyżkę koparki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów