📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To nagranie na 100% mu pomoże, przy wypłacie
ewentualnego zasiłku L4 lub odszkodowania
To chyba jakiś pato-siurek co tam wlazł tylko po to żeby filmik nakręcić.
Ja latam wózkiem widłowym i powiem Ci ze pilot śmigłowca nie ma takiej zręczności i odpowiedzialności co operator
UDT mam
UDT mam
Pokrywy silnika i hydrauliki są z włókna szklanego. Nie mogło skończyć się inaczej.
nózki pewnie w kilku miejscach połamane... SWEEET
baronturbina napisał/a:
To chyba jakiś pato-siurek co tam wlazł tylko po to żeby filmik nakręcić.
Dokładnie. To jest pozycja, w której operator zostawia maszynę po skończeniu pracy. Zjeżdża na ziemię, podchodzi do konsoli(aż trzy przyciski), podnosi kosz, przekręca kluczyk, wyciąga go, chowa w kieszeni i fajrant.
Kiedyś za dzieciaka wszedłem na koparkę gąsienicową. wydech chciałem zapchać jabłkiem. byłem lekki to się włókno nie załamało pode mną, operacja udana. Z rana całe 1,5h czystego napawania się widokiem operatora próbującego ogarnąć co się stało z maszyną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów