18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
DziamgajacyCzolg 2017-04-16, 10:54 10
2:01 A potem ustąp jej miejsca bo ona stara, chora i stać nie może
Zgłoś
biosone 2017-04-16, 10:59 2
Spinaja dupe na pieszych. I tak siesza dupami w fotelach co im da ta sekunda -5 ze ktos zapierdala z buta? Ja zawsze przepuszczam pieszego, mieszkam w uk i tu tak jest na porzadku dziennym. W polsce za to bija.
Zgłoś
wodzwioski 2017-04-16, 11:17 52
@up
Nie pierdol tylko wracaj na zmywak.
Zgłoś
omgłomatkobosko 2017-04-16, 11:20 5
Dzisiejszy, wielkanocny poranek. godzina 9. Jadę przez miasto, a na ulicach 5 osób na krzyż. Oczywiście znalazł się jebnięty biegacz. Chuj mu w dupę, niech se biega. Ruszam spod świateł, a ten zjeb prosto mi pod koła i biegnie przed maską. Gdyby nie monitoring, to bym chuja zepchnął na bok. Dla dociekliwych to było skrzyżowanie Wojska Polskiego i Rzeczypospolitej w Legnicy. Debil biegł w kierunku Piłsudskiego, ale po co komu chodnik i przejścia, jak można między samochodami adrenaliny szukać.

Pić, jebać nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
buoba 2017-04-16, 12:04 5
Pół biedy jak ktoś idzie normalnym krokiem, ale mnóstwo ludzi po prostu wbiega na jednię i kierowcy nawet nie mogą ich awaryjnie wyminąć.

A dla tych co włażą ewidentnie na czerwonym lub w miejscu nieoznaczonym (na wielopasmowej jezdni!) powinno być 10 batów w plecy, a nie jakieś 100zł które i tak takiego dekla nic nie nauczy, zapłaci i zapomni.
Zgłoś
Volfodzio 2017-04-16, 12:19 2
no bo na wiosce nie było takich problemów i jezdnia węższa
Zgłoś
~Velture 2017-04-16, 14:39 1
Znów kompilacja od słoików dla słoików.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
b0r000 2017-04-16, 17:33 2
buoba napisał/a:

A dla tych co włażą ewidentnie na czerwonym lub w miejscu nieoznaczonym (na wielopasmowej jezdni!) powinno być 10 batów w plecy, a nie jakieś 100zł które i tak takiego dekla nic nie nauczy, zapłaci i zapomni.

To jest właśnie kurwa pojebane. Kierowca nie ustąpi pieszemu to od razu 10 pkt. i chyba 500zł (poprawcie mnie jeśli się mylę)
Staniecie na przejściu dla pieszych 350.
A ci kurwa na czerwonym, nie na przejściu dla pieszych a potem lament że wypadek.

Co wy na to żeby za każdego przełażącego na czerwonym/nie po pasach były ujemne punkty karne?
Zgłoś
gabriel0 2017-04-16, 19:14 1
Jak wygląda sytuacja jak ktoś wleci naczerwonym na pasy i mam na to dowód? Mogę walić (pieszego)?

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
babubabu89 2017-04-16, 19:50 2
@up teoretycznie możesz gościa pierdolnąć. Praktycznie się nie opłaca bo nie ma oc i byś musiał odszkodowanie za uszkodzone auto ściągać od niego a taki jełop pewnie będzie spłacał co miesiąc po 1 zł
Zgłoś
zairland 2017-04-16, 23:32
Mam apel do Polaków- nie róbmy z siebie ruskiego bydła. Ja wiem że lata komuny zaszczepiły w nas poczucie że łamanie prawa jest ok, no ale kurwa, chyba aspirujemy do bycia Szwajcarią (no dobra, przesada, ale każdy by chciał żeby u nas było tak bogato jak na Zachodzie), a nie Naddniestrzem. Spoglądając na te filmiki czułem jakby były nagrywane we Lwowie, Kijowie, Moskwie czy innym postsowieckim ruskim burdelu. I jak my mamy być lepsi, jeśli nawet głupie samozachowanie jest na poziomie Homo sovieticusa?

Jak w Zairze zarządzanym przez talibów, i tak dzień za dniem...
Zgłoś
mp_toujane 2017-04-17, 0:11
Co to za kurwa tego psa na sile ciągnie? Wystarczyło go na ręce wziąć i przenieść skoro się bał. Skurwesyny nie ludzie.
Zgłoś
kothletino 2017-04-17, 11:51
Ej ale nie gadajmy, że jest tak źle. To nawet da się jakoś obejrzeć a nie przez 80% czasu za kierownicą patologiczne "downy" z atakami Zespółu Tourette’a oraz padaczki na klakson.
Zgłoś
ZajętyPelikan 2017-04-17, 12:48 1
babubabu89 napisał/a:

@up teoretycznie możesz gościa pierdolnąć. Praktycznie się nie opłaca bo nie ma oc i byś musiał odszkodowanie za uszkodzone auto ściągać od niego a taki jełop pewnie będzie spłacał co miesiąc po 1 zł

Samochód naprawiasz z funduszu gwarancyjnego, a oni ściągają pieniądze od pieszego... nic od nikogo nie ściągasz...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów