Związki czego ? Cyjanku ?
Masz na myśli cyjanowodór czy cyjanek potasu ? Nie odpowiadaj bo już wiem, że nie masz pojęcia o czym piszesz i o co pytam.
“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”Brawo , Klej cyjanoakrylowy zawierający związki cyjanku. Wpierdol sobie więcej do krwioobiegu. Za rok powiesz, że raka albo inngo syfilisu dostałeś przez szczepionkę XDD
Brawo, teraz przestań używać soli z której antyzbrylacz w żołądku zamienia się w cyjanek. A super zdrowego energy drinka piją dzieci przed szkołą i nawet nie wiedzą jaki to syf a tutaj boją się kropelki kleju
Jak ty czlowieku super glue porównujesz do kleju chirurgicznego to pozdrawiam XD
ale trzeba łbie wiedzieć , że są różne pochodne danych substancji i tak n-butyl-2-cyjanoakrylatu to jest klej chirurgiczny a super glue jest 2-cyjanoakrylanem etylu. O własciwosciach se poczytaj.
Ciekawe spostrzeżenie. Myślałem, że cyjanoakryl to cyjanoakryl, jedno i to samo, ale jak widać diabeł tkwi w szczegółach.
Co do całej akcji z szyciem nogi, to takie coś można zaopatrzyć zwykłymi stripami.
Związki czego ? Cyjanku ?
Masz na myśli cyjanowodór czy cyjanek potasu ? Nie odpowiadaj bo już wiem, że nie masz pojęcia o czym piszesz i o co pytam.
A Ty co kurwa chemie wykladasz w Lidlu?
2-Cyjanoakrylan etylu poczytaj sobie to będziesz wiedział czym jest i co powoduje dla zdrowia. Pewnie nie wiesz, że w medycynie są stosowane jego polimery bo są mniej toksyczne chemiku.
Brawo , Klej cyjanoakrylowy zawierający związki cyjanku. Wpierdol sobie więcej do krwioobiegu. Za rok powiesz, że raka albo inngo syfilisu dostałeś przez szczepionkę XDD
Debil. Jak sam napisałeś to klej cyjanoakrylowy czyli na bazie monomerów cyjanoakrylanu. No ale jak widać dla niektórych wystarczy że w nazwie jest CYJANEK i już brak podstawowej wiedzy robi swoje. Ten nie powoduje nawet podrażnień i jest stosowany w zabiegach chirurgicznych. Ty na prawdę myślałeś że to jest to samo cyjanek potasu? Zobaczymy ilu jest idiotów takich jak ty. Każdy z nich podpisze się pod twoim postem stawiając piwo.
Przecież on nie dawkuje kleju do obiegu krwi, tylko zamyka ranę z zewnątrz pacany. Ja tak zamykam przecięcia od kilku dobrych lat (może nawet kilkunastu, czas szybko leci...) To jest genialne rozwiązanie, żadnych szram, a jak już to minimalne. To (czyli klej) plus czasem stripy (szwy w plastrach) i większość ram goi się w 3-5dni bez żadnego jadzenia itp. tylko robić to powierzchownie!
Ale ogólnie wam nie radzę, bo widzę jakie tu są debile...
Jak ty czlowieku super glue porównujesz do kleju chirurgicznego to pozdrawiam XD
Chłopaku, widzę że teoretyk z Ciebie przedni. Znam te idiotyzmy, że np. lewoskrętny izomer jest w pizdu lepszy od prawoskrętnego itp.
Debil. Jak sam napisałeś to klej cyjanoakrylowy czyli na bazie monomerów cyjanoakrylanu. No ale jak widać dla niektórych wystarczy że w nazwie jest CYJANEK i już brak podstawowej wiedzy robi swoje. Ten nie powoduje nawet podrażnień i jest stosowany w zabiegach chirurgicznych. Ty na prawdę myślałeś że to jest to samo cyjanek potasu? Zobaczymy ilu jest idiotów takich jak ty. Każdy z nich podpisze się pod twoim postem stawiając piwo.
Sam jesteś debil. Nie odróżniasz pochodnych jednego od drugiego. Chcesz to zaklej se cipe super glue nikt Ci nie broni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów