Tak w skrócie, żeby dotarło: Masz na ciele rozjebaną pizdę swojej klabzdry, która nigdy już nie będzie tak fajna jak wcześniej przy ruchaniu i swoje ledwie narodzone dziecko. Powodzenia nad jeziorem, gdy gówniak zapyta się: co to kurwa jest? Dla niektórych takie akcje to szczyt możliwości, ale cóż.
Ej ale byłem kiedyś jednorazowo z dzieciatą i była baaardzo ciasna, wiec nie wiem skąd to twoje pierdolenie przyczynowo skutkowe xD
Ja pierdole, kiedyś facet odwoził kobite do szpitala i szedł na wóde, a teraz kurwa masa spedalony pervertów którzy nie dość że gapią się na ten poród(nic przyjemnego do oglądania) to jeszcze to nagrywają. Co trzeba mieć w bani
40% par u których ojciec uczestniczył w porodzie, rozstaje się po ok. 2. latach od porodu. Ten widok zmienia coś w dyńce chłopa. Spośród pozostałych 60% większa część panów odchodzi po następnych kilku latach, inni piją lub ćpają, najtwardsi nadal trwają i pukają z obrzydzeniem swoją kobitę, tylko po to, żeby nie było jej przykro, ale w końcu płacą za to najwyższą cenę i dostają całkowitego świra i albo się wieszają albo trafiają na oddział zamknięty.
dołączam sie do zyczen
Ej ale byłem kiedyś jednorazowo z dzieciatą i była baaardzo ciasna, wiec nie wiem skąd to twoje pierdolenie przyczynowo skutkowe xD
udane cięcia cesarskie przeprowadzamy od ponad 400 lat, więc może to to?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów