📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
jaki to trzeba być posrańcem.... trzeba sobie to było na czole wytatuować żeby każdy widział od razu z jakim matołem ma to czynienia
Widać że skończyłeś w wieku osiemnastu lat z bólem osiem klat podstawówki i na tym się twoja edukacja i wiedza o świecie skończyła. Nawet przy normalnym porodzie lekarz często zszywa kobiecie pochwę bo jest rozjebana cała po przeciśnięciu się przez nią obcego. Tak że sugeruję wracać do szkoły, nigdy na to nie jest za późno.
ramadanio napisał/a:
Ej ale byłem kiedyś jednorazowo z dzieciatą i była baaardzo ciasna, wiec nie wiem skąd to twoje pierdolenie przyczynowo skutkowe xD
Widać że skończyłeś w wieku osiemnastu lat z bólem osiem klat podstawówki i na tym się twoja edukacja i wiedza o świecie skończyła. Nawet przy normalnym porodzie lekarz często zszywa kobiecie pochwę bo jest rozjebana cała po przeciśnięciu się przez nią obcego. Tak że sugeruję wracać do szkoły, nigdy na to nie jest za późno.
O chuju złoty bobrze.....
ramadanio napisał/a:
Ej ale byłem kiedyś jednorazowo z dzieciatą i była baaardzo ciasna, wiec nie wiem skąd to twoje pierdolenie przyczynowo skutkowe xD
ta ta chyba jak ja w dupę brałeś albo miała cesarkę........
Ja pierdole... O kurwa... Mam dzieci ale chwilę musiałem się zastanowić co to zdjęcie i tatuaż przedstawia... Ja pierdole... myślałem że dziecko leży w kroczu madki lub łonie madki jak kto woli, i hujowo zdjęcie wykonane. Ja pierdole... Bez komentarza...
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
dla mnie KAŻDY kto ma tatuaż, ma najebane we łbie, kiedyś tylko kryminaliści się tatuowali i tak powinno kurwa zostać, co za chujowa moda
Ja jakbym widział poród to bym jeszcze ostrzej ruchał w tą piczę.
Mnie to podnieca że baba rodziła a teraz ją rucham. 10 dziecków bym narobił.
Mnie to podnieca że baba rodziła a teraz ją rucham. 10 dziecków bym narobił.
Na drugiej nodze niech sobie zrobi kadr jak sra, będzie śmiesznie
pomarszczony oślizgły niczym wąż bahor sie wykluwa z pizdy przeciekającej śmierdzącymi płynami i krwią, jak sie wykluje to wydziera morde jak potwór z horroru. sama pizda jest rozszerzana i rozrywana żeby jego wielki łeb się przecisnął, niektóre kobiety podobno nawet stolca walą przy porodzie a benkart ze zdjęcia wygląda jakby wąhał dupe własnej starej. obrzydliwe chujstwo. (...)
Kończę się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów