Przez egzotycznego księciunia
Przez egzotycznego księciunia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
— Donald Tusk.
Będziecie mieli okazję ponapierdalać czarnoskórych inżynierów.
A ja nie mogę się doczekać kiedy tysiące czarnych przyjedzie do nas. Zapytacie dlaczego ? Bo chcę zobaczyć jak prawicowe pizdeusze będą bronić polskich kobiet.
Będziecie mieli okazję ponapierdalać czarnoskórych inżynierów.
Tobie jakby murzyny obskoczyli partnerkę to pewnie jedyne co byś zrobił to zlizał na koniec
To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest z naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękam
Powiedzieć można wszystko a zrobić już nie tak łatwo. Chociaż Pisiorom i Wawrzykowi się udało XD
"To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest z naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. "
— Donald Tusk.
Dla niego multikulti oczywiscie bylo zajebiste - bo nie musial miec doczynienia z "inzynierami". To jest problem z takimi politykami - multikulti jest zajebiste, rozne jedzenia i w ogole, super. Nie chodzil po ulicach wieczorami, bo nie musial.
W malych dawkach multikulti jest zajebiste. Problem jest ze jak sie nazjezdza smieci to nagle te super jedzenie nie jest warte tego wiecej.
bronić
Jedyne co byś zrobił to wypiął dupsko, pedale albo spierdolił jak Usain Bolt. Pierdół się frajerze
"To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest z naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. "
— Donald Tusk.
To od nas zależy kogo wpuścimy a kogo nie chcemy, nie jakiegoś posła czy innego chuja z rządu. Jak nie czujecie się na tyle silni, żeby walczyć o swój kraj i wolność, do której macie prawo, to chuj z takim narodem. Ja tam nie dam się bić we własnym kraju, domu czy na ulicy, bo mam w sobie na tyle godności, żeby stawić czoła jakimś chujom, którzy wjebali się na krzywy ryj po socjal i polskie kobiety, które bądź co bądź same pchają się na ich kutasy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów