18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
longlong7 2014-08-06, 21:06 4
babcia
-ach to były czasy
Zgłoś
Kaskaderdx10 2014-08-06, 21:11 103
w tych dowcipach najśmieszniejsze jest to, że wymyślają je osoby które woodstock widziały tylko w tvn, gdzie pokazywali jakiś mizerny odsetek ujebanych w błocie alkoholików
Zgłoś
osa79 2014-08-06, 21:32 7
Babcia Sebastianka nie puściła i teraz beczy ^^ odmów z babcią różaniec i do łóżeczka cipciu
Zgłoś
staruchazpalcemwd 2014-08-06, 21:39 22
A idźcie w pizdu z tym pojazdem po Woodstocku. Od 7 lat jeżdżę i żyję. A co do "brudasów", tam jest tak gorąco że na krany ludzie chodzą częściej się myć w ciągu dnia niż nie jeden użytkownik sadola w ciągu miesiąca
Zgłoś
markop4321 2014-08-06, 21:49 7
wszystko co obraża impreze tego rudego jełopa mnie bawi.
Zgłoś
ziehzeit 2014-08-06, 22:01 24
A pierdolicie, byłem na Ozorze, Tomorrowlandzie, Lirze, Audioriver, na Nowej Muzyce, Ostródzie, mogę tak wymieniać i wymieniać, ale największy syf był właśnie na Woodstocku. Bez kitu, nie wiem czym jest to spowodowane, ale takie są fakty. Gdyby nie ten syf i ludzie brudasy to byłoby spoko. Zjeździłem wiele festiwali i tylko na tym jest jak jest, ale to jedyna rzecz, która mnie odpycha. Klimat i ludzie zdecydowanie na plus.
Zgłoś
Torwald 2014-08-06, 22:16 4
Kolejny cwel, który musi być w domu przed 22:00 bo mama mu da szlaban na komputer - ale w necie ciśnie po każdym...

@ziehzeit - jak byłem ostatnio to syfu strasznego jakoś nie zauważyłem (kilka lat temu). Może coś się pozmieniało - obstawiam że przyjeżdża coraz młodsza gówniarzeria
Zgłoś
kustoszpan 2014-08-06, 23:12 1
Jakie to jest chujowe i miałkie... I ten banan, jebiący banana.
Sadistic->Główna->Równia pochyła.

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
Jendor 2014-08-06, 23:12 3
takie tam pierdolenie , woda od miasta pociągnięta na przystanek była , a wnuczuś ujebany bo go w domu myć w zimnej wodzie rodzice nie nauczyli
Zgłoś
PhantomMask 2014-08-06, 23:15 11
ziehzeit napisał/a:

A pierdolicie, byłem na Ozorze, Tomorrowlandzie, Lirze, Audioriver, na Nowej Muzyce, Ostródzie, mogę tak wymieniać i wymieniać, ale największy syf był właśnie na Woodstocku. Bez kitu, nie wiem czym jest to spowodowane, ale takie są fakty. Gdyby nie ten syf i ludzie brudasy to byłoby spoko. Zjeździłem wiele festiwali i tylko na tym jest jak jest, ale to jedyna rzecz, która mnie odpycha. Klimat i ludzie zdecydowanie na plus.

wam sie w dupach pojebało z tym tumorołlandem, tam bilet na nasze przeszło 1000 zł a woodstock darmowy, co tu kurwa porównywać ?
Zgłoś
lllll 2014-08-06, 23:16 3
Znowu wojna Zajebanych Woodstockowych Brudasów z Wszystkowiedzącymi Napinaczami

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2014-08-06, 23:20 3
Byłem na brudstoku. Chujowy. Syf, złodziejstwo, bydło, lewactwo i podludzizm.

Ogólnie rzecz biorąc ludzie jeżdżą tam po to, żeby się dowartościować, a to, że po drodze zostawiają rozum i godność, to już ich nie obchodzi.

A złodziejstwa na taką skalę, to na żadnym festiwalu nie widziałem.

W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Zgłoś
K................t 2014-08-06, 23:20 3
kurwa co was to boli że ktoś po woodstocku w necie jeździ? sam byłem trzeci raz, było fajnie, dla mnie ok, choć trochę za tłoczno, a że ktoś ma inne zdanie to trudno, tak w życiu bywa. wyluzujcie bo groteskowe to się robi. A gadanie o brudzie na woodstocku to akurat paradoksalnie "czysta prawda".
Zgłoś
Niflheim6 2014-08-06, 23:28 1
Nie zesrajcie się z tym brudstokiem. Chlanie,ćpanie i ruchanie. Byłam,widziałam i dziękuję bardzo. Fajnie że za darmo itd ale czym tu się podniecać. Chcesz to jedziesz, nie chcesz nie jedziesz. Zluzujcie poślady.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów