Patrz babciu co mi trysło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Babcia juz kisiel w majtach pewnie ma.
babcia głos ma jak by helu się nawciągała
No nie ma to jak wkręcać babcię ,że ma się spermę na łapie...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Spuśćmy zatem zasłonę milczenia na powyższy filmik i jego autora, gdyż nie jest on lepszy od bezsensownie machających dupami (=twerk) małp.
#up fuck of.
Przecież ona już umierała
Barles napisał/a:
Co jak co ale w niewielu cywilizowanych częściach tego świata robienie żartów z babcia nawiązujących do tematyki erotycznej jest absurdalne i wręcz nie do pomyślenia.
Spuśćmy zatem zasłonę milczenia na powyższy filmik i jego autora, gdyż nie jest on lepszy od bezsensownie machających dupami (=twerk) małp.
Za ten komentarz piwko, szanuję ogarniętych ludzi.
Babcia spoko, ale robienie sobie żartów ze starszych to kurestwo.
babcia sobie jeszcze pomiętoliła pod kołderką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów