📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
gość przeleciał przez ten basen, jego głowa podąża idealnie żeby wyjebać w ten stół, kilka centymetrów, 5 może 10 i.... zwiecha... no kurwa w takim momencie ?! To jest jednak serio SADYSTYCZNY player...
@nowynick,
zainwestuj w internet, u mnie wszystko się normalnie ładuje i nie ma problemów, niestety już nie ma wsparcia dla gównoneta i złomu, który nie potrafi wyświetlić filmu w takiej rozdzielczości.
zainwestuj w internet, u mnie wszystko się normalnie ładuje i nie ma problemów, niestety już nie ma wsparcia dla gównoneta i złomu, który nie potrafi wyświetlić filmu w takiej rozdzielczości.
pomyśleli o wszystkim. brakuje tylko karłów, które by go butowały na koniec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów