📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Zobaczy za dziesięć lat, jak my zaczną padać dyfry, albo gnić progi. Na pewno woda dostała się do tych przestrzeni zamkniętych i wtedy będzie płacz...
Marian_Koniuszko napisał/a:
Trochę z tym językiem zbastuj, bo ja Ciebie nie obrzucam epitetami, a gdyby człowiek chciał, to byłoby do czego się dopierdalać.
Tylko po co, nie?
Ssij kudlata pale. Zaden kretyn na tym portalu nie zasluguje na moj szacunek, zodyn!
[ Dodano: 2024-07-22, 12:08 ]
smc napisał/a:
Zobaczy za dziesięć lat, jak my zaczną padać dyfry, albo gnić progi. Na pewno woda dostała się do tych przestrzeni zamkniętych i wtedy będzie płacz...
Chuj z progami.. caly jak zgnije.. ja jestem pod wrazeniem, jak te auta gnija;/ i jakie ceny te wraki trzymaja. Mam od w chu lat stara frontere B, czyli isuzu rodeo. Na europe ramy eychodzily im z dobrego materialu i jak na swoj wiek, trzymaja sie zajebiscie
Niewiele trafia sie z przegnita ramą. Ale te co szly na JuESej, kurwa, jak cala reszta, 10 latki i dziury w ramie.
KosmatyHui napisał/a:
Ssij kudlata pale. Zaden kretyn na tym portalu nie zasluguje na moj szacunek, zodyn!
No dobra, a tobie niech kot do ucha naszcza.
smc napisał/a:
To jeszcze pół biedy , problem jest z wiązkami elektrycznymi , do abs i całego innego gówna, które po czasie zacznie się sypać i rzygać błędami , wtedy pomyśli o zakupie starego fiata
habiTEK napisał/a:
sam sie lachociągu nie zesraj. koleś ma racje.
Ssij swojemu chłopakowi co się podnieca, że auto przez kałuże jedzie.
Takie same pedały jesteście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów