I gdzie tu kurwa sadyzm, pizdo niedorobiona, ze mi zwierzeta ze wschodu pokazujesz? Jakbym chcial ogladac zadowolone spierdoliny, to bym sobie tiktluka zainstalowal.
Trochę z tym językiem zbastuj, bo ja Ciebie nie obrzucam epitetami, a gdyby człowiek chciał, to byłoby do czego się dopierdalać.
Tylko po co, nie?
Trochę z tym językiem zbastuj, bo ja Ciebie nie obrzucam epitetami, a gdyby człowiek chciał, to byłoby do czego się dopierdalać.
Tylko po co, nie?
Nie zesraj się.
Jeżeli filtr powietrza miał pod wodą to tylko kwestia czasu aż silnik padnie. Po to się montuje w przeprawowych terenówkach wylot filtru powietrza wysoko aby woda się nie dostała.
Miał. Tylko ładnie zabudowany
znowu wróciłem na sadolaJeżeli filtr powietrza miał pod wodą to tylko kwestia czasu aż silnik padnie. Po to się montuje w przeprawowych terenówkach wylot filtru powietrza wysoko aby woda się nie dostała.
to sę nazwa snorkel i sam zastanawiam się skąd silnik brał powietrze, skoro auto było zalane do poziomu maski. skądś musiał i nic mu nie będzie, bo gdyby pobierał wodę to by stamtąd po prostu nie wyjechał
[ Dodano: 2024-07-22, 09:20 ]
ps. na końcu widać, że snorkel jest zainstalowany.
Jeżeli filtr powietrza miał pod wodą to tylko kwestia czasu aż silnik padnie. Po to się montuje w przeprawowych terenówkach wylot filtru powietrza wysoko aby woda się nie dostała.
jesteś kurwa ślepy..
Akurat w land Cruiserach jest zaworek denny na dolocie i jak dostanie wody się otwiera i woda zlatuje do takiej puszki gdzie jak wyjedzie z wody się wyleje
To są ludzie z zawodem "syn oligarchy". On może codziennie topić takiego Land Cruisera, a i tak jego budżet tego nie odczuje. Jak chcesz zobaczyć luksusowego SUVa za milion złotych upalanego w błocie po klamki, to tylko w Rosji.
Jedynym minusem bycia "synem oligarchy", jest smutna śmierć w przypadku zmiany władzy/zmiany poglądów taty/zmiany poglądów władcy Rosji. Przy czym wypadnięcie z 10-tego piętra hotelu to akurat najlepsze, co może spotkać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów