📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i piwo się wylało... a nie, sorki, to Tyskie jak mniemam. Ale łap za materiał własny.
Ja pierdziu, twardziele z radlerem. Piwko za to ze ta pucha w aucie a nie na poboczu.
4x4 pozytywna zajawka, dobrze że macie auta w teren a nie na lans pod tesco.
4x4 pozytywna zajawka, dobrze że macie auta w teren a nie na lans pod tesco.
Mam jedno pytanie do ojca prowadzącego: Po chuj żeś pan tam wjeżdżał?
rzklanu napisał/a:
Mam jedno pytanie do ojca prowadzącego: Po chuj żeś pan tam wjeżdżał?
Po chuj, to krasnal w trawie staje. Wjebał się, to się wjebał. Na chuj drążysz
gtsphinx napisał/a:
Po chuj, to krasnal w trawie staje. Wjebał się, to się wjebał. Na chuj drążysz
Na chuj to kret jamę drąży, po chuja się dopierdalasz?
Za sąsiadów zawsze piwo! 20-te piwo Lećcie na główną!
@rzklanu o chuj Ci chodzi? przykozaczyć tu przyszedłeś? na propsy liczysz? spierdalaj stąd!
@rzklanu o chuj Ci chodzi? przykozaczyć tu przyszedłeś? na propsy liczysz? spierdalaj stąd!
Nie spotkałem jeszcze ani jednego miłośnika tego sportu, który miałby czółko zmącone głębszym myśleniem. Pokusiłbym się więc o stwierdzenie, że panowie realizują instynktowną potrzebę poszukiwania głębi w życiu.
W.S.N.R. napisał/a:
Nie spotkałem jeszcze ani jednego miłośnika tego sportu, który miałby czółko zmącone głębszym myśleniem. Pokusiłbym się więc o stwierdzenie, że panowie realizują instynktowną potrzebę poszukiwania głębi w życiu.
Uwierz...chciałbym Tobie odpowiedzieć po "Grubasie|" abyś się obsrał,lecz niestety za godzinę wstaję do roboty,więc muszę się troszkę przespać...więc na ten czas ...you winn .
No nie wierze. Co za baran! Jak można otworzyć drzwi przy takim zanurzeniu?
Swoją drogą to, nie przełazicie najpierw rzeczki w woderach, tylko wjeżdżacie na pałę?
Swoją drogą to, nie przełazicie najpierw rzeczki w woderach, tylko wjeżdżacie na pałę?
A masz może jakieś filmy jak się ktoś utopił w takim aucie? Dam piwko.
Jak mawiał klasyk: "Im bardziej terenowy samochód tym dalej traktor musi jechać"
jeżdżą takie kurwy, niszczą środowisko,
huj ci w dupe za niszczenie zbiornikow, fauny roslinnej w wodzie, zatruwanie wody i ryb, na ryj sobie wjedz tym patrolem za 9tys...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów