Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzesikatokurefka 2024-10-06, 6:48 2
OldMann napisał/a:

albo to jest fragment jakiegos filmu, albo to absurdalnie głupi fejk albo ja czegos nie rozumiem
pytanie:
kto nagrywa ten film?

To swego rodzaju film instruktażowy, pokazuje się go żeby osoba szkolona wysiliła się umysłowo i sama doszła do konkretnych wniosków zamiast dostawać gotowe rozwiązanie.

Chciałbym zobaczyć jak ci co piszą o czekaniu aż auto wypełni się wodą, sami czekają aż auto wypełni się wodą.
Zgłoś
radek225 2024-10-06, 12:02
Ja pierdolę, jak już zdecydował się wjechać w wodę zamiast w dupę, to trzeba było od razu odsunąć szyby.

dżonyłojlker napisał/a:

Dobrze, że mam szyby w tylnych drzwiach na korbkę.

Szyby w prądzie działają nawet pod wodą. Drzwi otworzy się po wyrównaniu się ciśnienia wody.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-10-06, 12:12
radek225 napisał/a:

Ja pierdolę, jak już zdecydował się wjechać w wodę zamiast w dupę, to trzeba było od razu odsunąć szyby.
Szyby w prądzie działają nawet pod wodą. Drzwi otworzy się po wyrównaniu się ciśnienia wody.

Nie wiem czy działają, nie wjeżdżałem nigdy pod wodę. O tych pierdołach z czekaniem aż się auto napełni to wie każde dziecko, ja na pewno nie czekałbym jak debil by się tam utopić, tylko próbowałbym się wydostać, a sposobów jest wiele - w tym aucie wypchnąłbym nogami szyberdach, najszybszy i najprostszy sposób. Ogólnie ten filmik to taka demonstracja czego nie należy robić w takiej sytuacji, kto inny napisze, że gówniany fejk, albo ustawka.
Zgłoś
radek225 2024-10-06, 12:50
dżonyłojlker napisał/a:

Nie wiem czy działają, nie wjeżdżałem nigdy pod wodę. O tych pierdołach z czekaniem aż się auto napełni to wie każde dziecko, ja na pewno nie czekałbym jak debil by się tam utopić, tylko próbowałbym się wydostać, a sposobów jest wiele - w tym aucie wypchnąłbym nogami szyberdach, najszybszy i najprostszy sposób. Ogólnie ten filmik to taka demonstracja czego nie należy robić w takiej sytuacji, kto inny napisze, że gówniany fejk, albo ustawka.

W tym filmie dosłownie gościu spierdolił wszystko koncertowo co tylko dało się spierdolić. Widać, że nie ma pojęcia co robić wpadając samochodem do wody. Jako nastolatek chłonąłem jak gąbka "pogromców mitów" i był cały odcinek 45 minutowy poświęcony ucieczkom z tonącego samochodu. Pogromcy wyjęli drzwi i z akumulatorem umieścili go pod wodą. Podnośnik szyb działał bez problemu. Sprawdzali też, czy jak przetniesz opony pod wodą to czy da się zaczerpnąć powietrza - bzdura. Generalnie, gdy wpadasz do wody to odpinasz pasy, otwierasz szyby i uciekasz. Gdy szyb nie możesz otworzyć, to rozbijasz szybę młotkiem a jak go nie masz to bierzesz głęboki wdech i czekasz, aż ciśnienie wody na zewnątrz wyrówna się z tym wewnątrz. Wtedy drzwi otwierają się bez problemu. Co do szyberdachu to zależy jak duży jest szyberdach. Są małe szyberdaszki przez które nie wiem, czy 4 letnie dziecko by przeszło a są takie, gdzie pół dachu się uchyla. Ale lepiej wjeżdżając do wody opuścić szyby w dół i przede wszystkim nie wpadać w panikę, jak gość na filmie który dosłownie widać, że nie ma pojęcia, co on robi. Tutaj cały odcinek pogromców. Polecam obejrzeć cały, bo nie dość, że ich humor jest genialny, to ta merytoryczna wiedza może po prostu uratować komuś życie. Wklejam tak, bo film jest zablokowany do osadzania na innych stronach.

youtube.com/watch?v=9Bt6A472jms
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-10-06, 13:37
radek225 napisał/a:

W tym filmie dosłownie gościu spierdolił wszystko koncertowo co tylko dało się spierdolić. Widać, że nie ma pojęcia co robić wpadając samochodem do wody. Jako nastolatek chłonąłem jak gąbka "pogromców mitów" i był cały odcinek 45 minutowy poświęcony ucieczkom z tonącego samochodu. Pogromcy wyjęli drzwi i z akumulatorem umieścili go pod wodą. Podnośnik szyb działał bez problemu. Sprawdzali też, czy jak przetniesz opony pod wodą to czy da się zaczerpnąć powietrza - bzdura. Generalnie, gdy wpadasz do wody to odpinasz pasy, otwierasz szyby i uciekasz. Gdy szyb nie możesz otworzyć, to rozbijasz szybę młotkiem a jak go nie masz to bierzesz głęboki wdech i czekasz, aż ciśnienie wody na zewnątrz wyrówna się z tym wewnątrz. Wtedy drzwi otwierają się bez problemu. Co do szyberdachu to zależy jak duży jest szyberdach. Są małe szyberdaszki przez które nie wiem, czy 4 letnie dziecko by przeszło a są takie, gdzie pół dachu się uchyla. Ale lepiej wjeżdżając do wody opuścić szyby w dół i przede wszystkim nie wpadać w panikę, jak gość na filmie który dosłownie widać, że nie ma pojęcia, co on robi. Tutaj cały odcinek pogromców. Polecam obejrzeć cały, bo nie dość, że ich humor jest genialny, to ta merytoryczna wiedza może po prostu uratować komuś życie. Wklejam tak, bo film jest zablokowany do osadzania na innych stronach.

Znaczy, filmik to ustawka, ktoś tu nawet poświęcił trochę czasu by wszystko objaśnić, najważniejsze to ten podwójny wjazd do wody i wypadający telefon, który za drugim wjazdem jest już w uchwycie. Miałem kiedyś auto w którym podczas mgły odcinało prąd, musiałem wtedy poruszać taką kostką na głównym kablu od plusa. Dlatego raczej wolałbym być nastawiony, że elektryka może wysiąść i w razie czego "miło" się rozczarować, że działa. Ja bym z takiego zalewanego auta wypierdalał aż by się kurzyło, wolałbym już chyba z bańki wyjebać szybę (to tak w przenośni, widziałem tu jeden taki filmik i wiem, że to niemożliwe) niż czekać aż się auto napełni po sufit wodą. No chyba, że miałbym gorszy dzień, to bym sobie posiedział i poczekał na rozwój wypadków
Zgłoś
yesan 2024-10-06, 19:40
BigLebovsky napisał/a:

Tak jestem tym typkiem. Pytanie co zrobisz z tą wiedzą

Sadola lubie i jego spolecznosc, ale serio, jak trafie na takiego debila jak ty to jednak rece opadaja.
Zgłoś
borg777 2024-10-07, 2:59
Miał tyle czasu, że spokojnie mógł odpalić hinduski tutorial jak uciec z tonącego auta.
Zgłoś
RaczekPe 2024-10-07, 10:29
Przecież to jakiś fake jest, dlaczego tuż po uderzeniu w wodę w uchwycie magicznie pojawia się telefon, którego wcześniej nie ma?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-07, 21:36
radek225 napisał/a:

rozbijasz szybę młotkiem a jak go nie masz to bierzesz głęboki wdech i czekasz, aż ciśnienie wody na zewnątrz wyrówna się z tym wewnątrz. Wtedy drzwi otwierają się bez problemu.

No i znowu te mity. Bez problemu, mówisz? Kurwa, a jak auto przechyli się na bok bo na dnie będzie jakiś złom albo kupa śmieci? To chuja zrobisz, nie otworzysz. Niby otworzysz z drugiej? To powodzenia z przeciskaniem się i pchaniem ich w górę, jak powietrza masz na kilkanaście sekund. Albo, jeśli auto osiądzie między jakimiś podwodnymi głazami? Albo jak drzwi się zaklinują od uszkodzeń, gdy zjeżdżasz po skarpie?

Myślcie, kurwa, zamiast gapić się w TV.
Zgłoś
Jacson 2024-10-07, 22:43
Ustawka aż ziewać się chce.
Zgłoś
RSTB30 2024-10-09, 21:43
titanic wersja wietnamska albo jakiś ich nowe tv show
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem