📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CzerstWybut napisał/a:
Wydaje mi sie że miała przyczepke na skuter wodny i mieli zapakować skuter, wjechała trochę za głęboko, pod wodą jest ślisko i pomimo zaciągniętego ręcznego samochód sie stoczył/ześliznął do wody.
A widziałeś, aby auto się "ześlizgiwało" z tak obracającymi się oponami ?
Jak to śpiewał Kaziu:"głupia pizdo za to co zrobiłaś więcej ręki ci nie podam....."
Dramaty bogatych ludzi ..... aż mi stanął.
flejtuch napisał/a:
Tylko baba mogła coś takiego odjebać.... No i murzyn..
i ruscy, oni lubią wodować różne pojazdy i nawet statek w łódź podwodną
dobre wycieraczki do końca się starały
I hop na copart już do Polski płynie. Jak będzie miał Janusz to mogę nawet z rybą w schowku.
podpłynąć i wyłączyć zapłon? nie. pomyśleć i popchnąc auto skuterem wodnym od tyłu? nie.
Mohawk napisał/a:
A widziałeś, aby auto się "ześlizgiwało" z tak obracającymi się oponami ?
A hamulec ręczny to przednie koła blokuje czy tylne? A co z tymi kołami co nie blokuje ich hamulec ręczny hmm?
Miała do zrobienia tylko jedną rzecz, kurwa tylko jedną, nie wychodzić z kuchni.
macie problem, kupi się nowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów