📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać, że nie opanowała jeszcze jak działa brum brum, na przyszłość niech się nie dotyka tego czego nie rozumie
Czego tu nie rozumiecie?
Przez zamknięte drzwi ciężko auto napełnić wodą.
Przez zamknięte drzwi ciężko auto napełnić wodą.
Cos mi mowi ze to mialo byc zdjecie na insta z kulersko zaparkowanym wozem
Flodzia napisał/a:
Specjalne wyróżnienie dla wycieraczek, które do końca robiły co mogły
jak kurwa zespół na titanic'u
Wydaje mi sie że miała przyczepke na skuter wodny i mieli zapakować skuter, wjechała trochę za głęboko, pod wodą jest ślisko i pomimo zaciągniętego ręcznego samochód sie stoczył/ześliznął do wody.
CzerstWybut napisał/a:
Wydaje mi
Masz rację, wydaje ci się.
To, co zrobiła ta tępa pizda, to nieużycie hamulca pomocniczego/ręcznego/jeden_chuj_jak_go_nazwać, lub nieustawienie dźwigni automatycznej skrzyni biegów w pozycję P.
CzerstWybut napisał/a:
Wydaje mi sie że miała przyczepke na skuter wodny i mieli zapakować skuter, wjechała trochę za głęboko, pod wodą jest ślisko i pomimo zaciągniętego ręcznego samochód sie stoczył/ześliznął do wody.
Auto się toczyło a nie ślizgało - puściła hamulec i wtedy auto zjechało. Tego typu brzeg może być grząski a nie śliski. Ew mogłaby się zakopać podczas wyjeżdżania . B
Można było podpłynąć skuterem i popchnąć albo chociaż podtrzymać żeby dalej się nie stoczyło, fekalny nie ogarnia
morze, samochód i kobieta, śmierdzi odjebaniem maniany
nie pozostaje jej nic po za tym żeby spiąc grzecznie włosy i zabrać się do roboty.
SkoPio1 napisał/a:
Masz rację, wydaje ci się.
To, co zrobiła ta tępa pizda, to nieużycie hamulca pomocniczego/ręcznego/jeden_chuj_jak_go_nazwać, lub nieustawienie dźwigni automatycznej skrzyni biegów w pozycję P.
Kiedyś sam widziałem na własne oczy podobną sytuacje jak gosc chciał wyciągnąć łodke z wody gdzie podjazd poniżej tafli wody był sliski z glonów i tam gość zostawil auto na ręcznym i poszedł przygotować łodke na załadunek. Tylne koła zablokowane na ręcznym a przód na luzie i po chwili auto zjeżdżało do wody ale gość w pore sie zorientował i poleciał do lekko zalanej już kabiny i udało mu się wyjechać. Ale tu tak jak mowisz też w automacie mogla zistawic na wstecznym tępa dzida.
Teraz widze że wjazd jest piaszczysty nie z betonu więc odjebała maniane
Z pewnego źródła wiem, że wycieraczki nadal chodzą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów