Suka w czerwonym dopiero się rozkręcała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Suka w czerwonym dopiero się rozkręcała
coś mi ta impreza jakimiś lesbijskim tańco-przebieranko-zabawami podjeżdża...
to impreza sylwestrowa pewnie z Kamczatki tam już sie bawią
Puczysta napisał/a:
Miraculum - Biedronka i Czarny kot.
Czarny kot był chłopem, chyba że transem.
najgorzej jak się ma taką dziewczyne albo żone jak na następny dzień zwrócisz jej uwage to Ci odpowie -jak się nie umiesz bawić to niechodż zemną na impreze-wiem coś o tym bo moja pierwsza żona taka byłą..............
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Byłem prawie pewien że przyjdzie jej chłopak/mąż i ją wyjaśni, ale zapomniałem że biali mężczyźni nie dbają o swoje kobiety, tak jak kolorowi.
Xson33333 napisał/a:
zapomniałem że biali mężczyźni nie dbają o swoje kobiety, tak jak kolorowi.
Masz wzory do naśladowania. Ciapaci, co napierdalają kobiety, gwałcą i handlują nimi. No i czarni, którzy ruchają wszystko co ma dziurę, a jak zajdzie w ciążę, to znikają w momencie jak już ruchać nie mogą. Także faktycznie, dbają.
krzysztof3011 napisał/a:
@up
To słowa smutne, ale prawdziwe...
O kurwa, oglądałem w robocie to dziś bez dźwięku - fonii. I myślę: Polki. Wyglądają jak Polki ale Polki chyba tak nie robią...Pewnie Ruskie albo Ukrainki - kolejna myśl. Teraz z dźwiękiem i co? Sur-kurwa-prise! :/ jakoś zniesmaczony jestem. Czarna fajna ;P
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów