📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobre he he jest piwko !
mlody dj Tiesto..
Całe szczęście, że wszedłem na sadistic i w końcu coś na poziomie! o taki sadistic walczyłem.
PS. Pantilion usuń konto
PS. Pantilion usuń konto
serio jeżeli kogoś to bawi to albo jest zjebany albo jest upośledzony.
Ten chomik/królik/świstak (chujwieco) przynajmniej pewnie jest hetero i nie ma AIDS.
Takie słodkie, że cukrzyca instant. Trzeba zastosować strzał z insuliny prosto w kichę albo doustnie 150 gram mrożonego chlebka w płynie, żeby zbić cukier.
zniwiarz92 napisał/a:
Całe szczęście, że wszedłem na sadistic i w końcu coś na poziomie! o taki sadistic walczyłem.
PS. Pantilion usuń konto
Nie zrobię ci tej przyjemności a tak swoją drogą to 04/08/2013 i dalej co...? Dwa tematy? To ja mam usunąć konto ok...
Pantilion doceniam poświęcony czas ale chyba zapomniałeś sie przelogować z 5.10.15 bo pomyliłeś target z tą wrzutką
Pantillion, wolałbym nic nie wrzucać niż ten kwejkowy content, weź idz stąd póki grzecznie prosimy, i zabierz ze sobą swoich ziomków (ew. 20 fake kont) którzy dali Ci piwka żeby to coś wyszło z poczekalni
Mało macie w innych tematach mielonych chińczyków, palonych murzynów, brazylijskiej siekierezady czy muzlimskiego smarowidła? Myślę, że nie.
Więc po chuj wchodzicie w temat strzelać z dupy. Nie podoba się to nie oglądać.
Więc po chuj wchodzicie w temat strzelać z dupy. Nie podoba się to nie oglądać.
hutsch napisał/a:
Pantillion, wolałbym nic nie wrzucać niż ten kwejkowy content, weź idz stąd póki grzecznie prosimy, i zabierz ze sobą swoich ziomków (ew. 20 fake kont) którzy dali Ci piwka żeby to coś wyszło z poczekalni
Nie musisz woleć, bo ty wcale tego nie robisz... Nic nie wrzucasz, a się przypierdalasz ot cała historia dobra już tylko nie krzycz, bo i tak się obsrałem
Toż to sam Stachursky
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów