Jako, że ostatnimi czasy można zauważyć wzrost liczby użytkowników z gimnazjum, którzy niestety nie potrafią napisać jednego zdania bez żadnego błędu językowego, o interpunkcji już nie wspomnę, to wrzucam profesora Miodka, może w końcu zapamiętacie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Jako, że ostatnimi czasy można zauważyć wzrost liczby użytkowników tzw. gimbusów
Ostatnimi czasy?
Kiedyś każdy mógł bez wstydu się dowiedzieć, co wolno pisać, jak to pisać i czemu tak pisać. A dziś mamy bandę jełopów z daleko posuniętym dysmóżdżem, co to nie muszą, bo mają taki, a nie inny papier, świadczący o ich "chorobie" (?).
Fajny to był program, ale oczywiście TVP wolała wycofać na rzecz dzisiejszych komercyjnych gówien.
@masafahi
Dysleksja (czy ja to się zwie) to rzecz prawdziwa. Z wiekiem się z tego wyrasta, wystarczy trochę czytać, aczkolwiek zawsze jakieś tam problemy pozostają, np mylenie liter ("b" z "p" itp), czasem też się zapomina jak się jakiś wyraz pisze. Tylko że w dzisiejszych czasach nie powinno to stanowić żadnego większego problemu, tym bardziej w internecie, gdzie autokorekta wszystko poprawia. A że są jakieś kurwa debile, którzy próbują zasłonić swoją głupotę tym, to już inna sprawa.
Dysleksja (czy ja to się zwie) to rzecz prawdziwa. Z wiekiem się z tego wyrasta, wystarczy trochę czytać, aczkolwiek zawsze jakieś tam problemy pozostają, np mylenie liter ("b" z "p" itp), czasem też się zapomina jak się jakiś wyraz pisze. Tylko że w dzisiejszych czasach nie powinno to stanowić żadnego większego problemu, tym bardziej w internecie, gdzie autokorekta wszystko poprawia. A że są jakieś kurwa debile, którzy próbują zasłonić swoją głupotę tym, to już inna sprawa.
Wczoraj na PCLabie czytałem post na temat uszkodzonej karty graficznej. Pierwsze zdanie:
" Wczoraj wieczorem grałem w GTA IV. Po skączonej grze, postanowiłem zostawić PC włączonego na noc, aby skączyć pobieranie pliku. . "
" Wczoraj wieczorem grałem w GTA IV. Po skączonej grze, postanowiłem zostawić PC włączonego na noc, aby skączyć pobieranie pliku. . "
Ile razy jeszcze ktoś tutaj będzie ilustrował znajomość ortografii jako przebłysk swojej niebywałej inteligencji? Pewnie wasze ego sięga sufitu jak zauważycie jakiś błąd w czyimś komentarzu.
Bałbym się do skurwysyna napisać... czy to mail, czy gg... 5 błędów w 3 słowach i inne duperele... A idź Pan w chuj...
Więcej takich lekcji. Chętnie się pouczymy pisać komentarze.
Plecionkarz napisał/a:
Ile razy jeszcze ktoś tutaj będzie ilustrował znajomość ortografii jako przebłysk swojej niebywałej inteligencji? Pewnie wasze ego sięga sufitu jak zauważycie jakiś błąd w czyimś komentarzu.
Dokładnie tak. Odpierdol się.
Miodek. Zawsze go szanowlem doputy dopuki okazal sie agentem Sluzby Bezpieczenstwa. JFK przez jego doniesienia zostal zajebany, Margaret Thatcher zaczela obsawiac West Ham na bukach w Korwaliiu i Putin zrezygnowal z udzialow w BPH. "Nie wazne co sie mowi, wazne ze kazdy wie o co chodzi". Wiec odjebcie sie od goscia.
To ja dorzucę wkurwiające mnie błędy, które akurat pamiętam:
"od tak" - częste na sadisticu, a pisze się "ot tak", barany!
"standart" - błąd najbardziej irytuje w wymowie, jak ktoś mówi "standartowy" to ciśnienie mi skacze
"dekold" - też wymowa, mówią niektórzy "dekoldem" itp., a to kurwa przecież "dekolt" jest
"bynajmniej" stosowane jako zamiennik "przynajmniej" - do słownika se zajrzyjcie
"wzięłem", "wyjęłem", "przyjęłem" itd. - oczami wyobraźni widzę słomę w butach
"szlak mnie trafił" - na szlak to ty możesz trafić, a ciebie może trafić szlag
Tyle z głowy bez zastanawiania, pewnie o czymś zapomniałem.
"od tak" - częste na sadisticu, a pisze się "ot tak", barany!
"standart" - błąd najbardziej irytuje w wymowie, jak ktoś mówi "standartowy" to ciśnienie mi skacze
"dekold" - też wymowa, mówią niektórzy "dekoldem" itp., a to kurwa przecież "dekolt" jest
"bynajmniej" stosowane jako zamiennik "przynajmniej" - do słownika se zajrzyjcie
"wzięłem", "wyjęłem", "przyjęłem" itd. - oczami wyobraźni widzę słomę w butach
"szlak mnie trafił" - na szlak to ty możesz trafić, a ciebie może trafić szlag
Tyle z głowy bez zastanawiania, pewnie o czymś zapomniałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów