📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To jeden z przykładów kiedy pan Wojtek gada głupoty.
a puste kubki są do flaszki
@pacyfista
A moim zdaniem ma rację. Widzę po swoich klientach. Niektórzy chcą przechodzić ze mną na Ty i później zaraz zaczyna się robić trochę dziwnie. Nie mówię już nawet o tym, że ja się czuję niekomfortowo, ale taka relacja jest po prostu nieprofesjonalna. Osobiście zupełnie inaczej pracuje mi się z osobami, z którymi relacja jest per Pan.
Tak samo uważam, że rację ma ze szkołą. Kiedyś nauczyciel może i bywał za plecami nazywany chujem, ale na zajęciach był pełen szacunek, a teraz co gówniarze robią...? Jasne, że to nie jest wina tylko takiego luźnego podejścia, ale wydaje mi się, że to część składowa.
A moim zdaniem ma rację. Widzę po swoich klientach. Niektórzy chcą przechodzić ze mną na Ty i później zaraz zaczyna się robić trochę dziwnie. Nie mówię już nawet o tym, że ja się czuję niekomfortowo, ale taka relacja jest po prostu nieprofesjonalna. Osobiście zupełnie inaczej pracuje mi się z osobami, z którymi relacja jest per Pan.
Tak samo uważam, że rację ma ze szkołą. Kiedyś nauczyciel może i bywał za plecami nazywany chujem, ale na zajęciach był pełen szacunek, a teraz co gówniarze robią...? Jasne, że to nie jest wina tylko takiego luźnego podejścia, ale wydaje mi się, że to część składowa.
Pener napisał/a:
Panie Cejrowski, weź pan spierdalaj
Pener, warna sobie wlep!
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@pomieszany
Nie sądziłem, że pomyślisz, że o tę część jego wypowiedzi mi chodzi. Miałem na myśli wywód o automatach, w ich przypadku przyzwalam na poufałość.
Zresztą jego argumentacja miejscami a propos tego profesora też była głupia.
Nie sądziłem, że pomyślisz, że o tę część jego wypowiedzi mi chodzi. Miałem na myśli wywód o automatach, w ich przypadku przyzwalam na poufałość.
Zresztą jego argumentacja miejscami a propos tego profesora też była głupia.
Znawca i autorytet od wszystkiego!
Z Cejrowskim jest tak, że albo powie coś bardzo mądrego albo pierdolnie głupim tekstem. Trudno przewidzieć kiedy i w jakiej kolejności będą zachodzić te rodzaje wypowiedzi. Z jego książkami jest inaczej. Musiały przejść sporą korektę bo pozostały same fajne puenty i tematy i aż miło się je czyta.
Ale suchary z tego automatu lecą, aż sucho w gardle się robi. Dobrze że kawa na miejscu
Cejrowski w TVN?
Zdaje się, że to on wyzywał innych od sprzedajnych szmat?
Zdaje się, że to on wyzywał innych od sprzedajnych szmat?
Mówić do magistra pedagogiki "panie profesorze" czyli używać tytułu naukowego, którego nie posiada jest jeszcze większym idiotyzmem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów