📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@EvilPablo O ile zgadzam się z Tobą co do Cejrowskiego, o tyle nazywanie Putina mężem stanu to lekkie przegięcie... Władek to nic tylko jebany czekista, który rządzi krajem jak własnym ogródkiem, bez tolerancji dla najmniejszych głosów sprzeciwu kultywuje idee znane temu krajowi od prawie 100-tu lat
Chciałbym go hejtować za tę jego gadkę o świętościach, ale z drugiej strony nie mówi źle...
matlos napisał/a:
dwie partie, Mariusza i Cejrowskiego i w Polsce mamy raj
Sprytnie pominąłeś potrzebę detonowania kilku megaton i konieczność zaorania
dawno nie oglądałem polskiej TV - niech mnie ktoś uświadomi: teraz na topie jest zatrudnianie jako prezenterów grubych ohydnych bab i gości co się nie potrafią ogolić?
Widzę, że sporo miłośników Pinocheta. Kamiński do niego jeździł z Matką Boską do Londynu jak tamten leżał w szpitalu. Powiem wam tak drodzy sadole. Co innego jest gardzić lewactwem, co innego jest mordować ludzi. I co myślicie, że samych ideowych komunistów wymordował? Źe wszyscy byli "winni". Wychodzi z was straszne ogranicznie szerszego spojrzenia na sprawę. Przez lata DINA/CNI mordowała ludzi z zimną krwią. Tortury takie jak: wpuszczanie szczura w dupę, podpalanie, gwałty były standardem. Wystarczyło podejrzenie o bycie lewicowcem i już się służby specjalne za ciebie brały. Obóz koncentracyjny na wyspie Dawson projektował były nazista. Loty śmierci czyli wyrzucanie naćpanych żywych jeszcze ludzi z helikopterów nad oceanem itd itp. Wam to się serio podoba? Ja rozumiem sadyzm, czarny humor, ale serio popieracie zbrodnicze reżymy? Videla, Stroessner też spoko? SB w PRLu to jest pikuś w porównaniu z tym co robił inspirowane przez CIA policje polityczne w krajach AŁ. Już widzę to wasze poparcie gdyby waszą matkę codzinnie gwałcił specjalnie do tego wyszkolony owczarek niemiecki. Pogratulować moralności niektórym tutaj.
krotko- jest Wojciech Cejrowski jest piwko. genialnie ich miazdzyl.
@miguel1910 Drogi miguelu, Czy komunizm zabił "jedynie" 20tyś polskiej inteligencji? Czy druga linia rosyjska składająca się w szczególności z Ukraińców, po prostu przemaszerowała na zachód? W Polsce natomiast za podejrzenie, że jest się opozycjonistą mogło skierować na więzienia, wystarczył donos jakiegoś konfidenta. Myślisz, że tam nie torturowano takich osób? Mi osobiście podoba się tępienie wszelkiego lewactwa obojętnie w jaki sposób. Jestem również pod wrażeniem twojej wiedzy. A co do wstawki to pomimo iż nie wierzę w Boga (nikomu również nie przeszkadzam w praktykowaniu) za Pana Wojciecha piwko.
TVN 24 za tydzień:
Cejrowski popiera posiadanie broni nuklearnej cytując: "Rządowi przydałby się taki czerwony guzik nuklearny".
I cała Polska niewykształcona Ciemnota w to uwierzy
Cejrowski popiera posiadanie broni nuklearnej cytując: "Rządowi przydałby się taki czerwony guzik nuklearny".
I cała Polska niewykształcona Ciemnota w to uwierzy
Macie jeszcze jakichś kandydatów do sejmy. Mariusz Max Kolonko, Cejrowki...?
rksrobert napisał/a:
@miguel1910 Drogi miguelu, Czy komunizm zabił "jedynie" 20tyś polskiej inteligencji? Czy druga linia rosyjska składająca się w szczególności z Ukraińców, po prostu przemaszerowała na zachód? W Polsce natomiast za podejrzenie, że jest się opozycjonistą mogło skierować na więzienia, wystarczył donos jakiegoś konfidenta. Myślisz, że tam nie torturowano takich osób? Mi osobiście podoba się tępienie wszelkiego lewactwa obojętnie w jaki sposób. Jestem również pod wrażeniem twojej wiedzy. A co do wstawki to pomimo iż nie wierzę w Boga (nikomu również nie przeszkadzam w praktykowaniu) za Pana Wojciecha piwko.
Nie zamierzam dyskutować o zbrodniach komunizmu bo po prostu szkoda na tę zarazę słów. Mechanizmy działania służb specjalnych oczywiście są podobne. Porównując z PRLem chciałem tylko pokazać, że zbrodnie Pinocheta były o wiele bardziej nasilone niż u nas. Ja także jestem za tępieniem lewactwa jednak nie popieram mordowania i tortur Historię Chile znam dobrze bo zajmowałem się nią na studiach. Pinochetowi muszę przyznać, że liberalne reformy były rzeczywiście spektakularne i naprawiły zniszczenia dokonane przez Allende, natomiast i ta prosperita długo nie potrwała. Zachęcam wszystkich do poczytania o Chile. Ciekawy kraj, ciekawa historia.
Słuchając Cejrowskiego chciałbym kiedyś dożyć momentu kiedy to odbędzie się "Starcie Tytanów"
Wojciech Cejrowski VS Janusz Korwin-Mikke.
Wojciech Cejrowski VS Janusz Korwin-Mikke.
"Dorota Weltmaister,Dorota Weltmaister - wiecie ta gruba kolubryna od jogurtu do srania"
tranzystor to lewak i wpierdala wszedzie swoje pseudo inteligentne posty. Juz wiem kogo komentarze omijac, bo jebie lewactwem na kilometr.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów