Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tranzystor to lewak i wpierdala wszedzie swoje pseudo inteligentne posty. Juz wiem kogo komentarze omijac, bo jebie lewactwem na kilometr.
grzechuj5444 to tępy chuj i nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Gimbaza pełną gębą!
Moze i sbpoko, ale nie moge się zgodzić z tym aby wprowadzenie religii państwojej było dobrym pomysłem, owszem jemu bedzie lepiej bo to jebany katol, lecz bóg nie istniej i cała ta jego ideoologia bierze w łeb
Nie zamierzam dyskutować o zbrodniach komunizmu bo po prostu szkoda na tę zarazę słów. Mechanizmy działania służb specjalnych oczywiście są podobne. Porównując z PRLem chciałem tylko pokazać, że zbrodnie Pinocheta były o wiele bardziej nasilone niż u nas. Ja także jestem za tępieniem lewactwa jednak nie popieram mordowania i tortur Historię Chile znam dobrze bo zajmowałem się nią na studiach. Pinochetowi muszę przyznać, że liberalne reformy były rzeczywiście spektakularne i naprawiły zniszczenia dokonane przez Allende, natomiast i ta prosperita długo nie potrwała. Zachęcam wszystkich do poczytania o Chile. Ciekawy kraj, ciekawa historia.
Na studiach panuje propaganda i na Pinocheta zawsze może być ukłucie. Może i przeginał, ale przynajmniej w słusznej sprawie, natomiast CIA i Augusto hmmm no dobra bajka. Też miałem na studiach CHile i sporo się pośmiałem z tych notatek. Druga sprawa to prosperity nie trwało, bo Pinochet naiwnie uznał, że może dać trochę wolności politycznej, że ludzie się nauczyli jak dobrze zarządzać krajem, a szczury go potem gnoiły na całym świecie. W sumie swoją drogą winnym komunizmu taki szczur w dupie, jeśli był, się należał.
prowadzący rozmowe wyli nastawieni na atak, Wojtek się obronił, i to całkiem dobrze.
Moze i sbpoko, ale nie moge się zgodzić z tym aby wprowadzenie religii państwojej było dobrym pomysłem, owszem jemu bedzie lepiej bo to jebany katol, lecz bóg nie istniej i cała ta jego ideoologia bierze w łeb
A skąd to możesz wiedzieć, czy istnieje czy nie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów