📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A ten przykry prokop co tam kurwa szczeka? Nie dalej jak 2 tygodnie temu na sadolu w reklamie wciskał kanapki czy inne gówno jakieś a teraz wielki redaktor?
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Możecie mi wytłumaczyć jak osoba wierząca, która deklaruje się jako naśladowca Chrystusa, może wychwalać człowieka, dla którego normalnym było mordowanie przeciwników politycznych?
Dziwi mnie to,że jeszcze tej grubej raszpli nie kazali schudnąć w tej telewizji....
vajron napisał/a:
@up on w tym programie jest od lat
Od lat to ja tego gówna nie oglądam, a pajaca kojarzę tylko z jakiegoś smutnego show sprzed dekady i tej zjebanej reklamy kanapek właśnie, co tu na sadolu wkurwiała przez dni kilka.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Jak widzę to tłuste babsko i tego kolesia to jestem osłabiony. Wgle yebac TVN
"To Twój bóg taką pogodę zrobił"
"Na was, żebyśta się nawrócili" -
Riposta stulecia!
Jako antyklerykał i deista muszę panu Wojciechowi przyznać, że pomordował tefałenowskie gwiazdeczki inteligencją jakby gadał z przedszkolakami. Piwo dla Cejrowskiego, choć ciężko mi się z nim zgodzić w większości kwestii, aczkolwiek gnębienie tefałenu zawsze w cenie
Edit taki szybki:
No nie mogę nie dodać, że chcieli z niego zrobić idiotę, który nie wie co mówi i się rozmija w swoich poglądach i najlepsze jest to, że zrobili idiotów z siebie Jednak nie browar a krata dla Wojciecha, za bycie konsekwentnym, brakuje takich ludzi, co się nie ustawiają jak im wiatr zawieje, a trwają przy swoim. Nadal się z nim nie zgadzam oczywiście.
"Na was, żebyśta się nawrócili" -
Riposta stulecia!
Jako antyklerykał i deista muszę panu Wojciechowi przyznać, że pomordował tefałenowskie gwiazdeczki inteligencją jakby gadał z przedszkolakami. Piwo dla Cejrowskiego, choć ciężko mi się z nim zgodzić w większości kwestii, aczkolwiek gnębienie tefałenu zawsze w cenie
Edit taki szybki:
No nie mogę nie dodać, że chcieli z niego zrobić idiotę, który nie wie co mówi i się rozmija w swoich poglądach i najlepsze jest to, że zrobili idiotów z siebie Jednak nie browar a krata dla Wojciecha, za bycie konsekwentnym, brakuje takich ludzi, co się nie ustawiają jak im wiatr zawieje, a trwają przy swoim. Nadal się z nim nie zgadzam oczywiście.
sam jeden mądrzejszy jest cały nasz rząd! ludzie widzicie to??
potrafi wypowiedzieć się w każdej kwestii a te tevauenowskie pajace nie wiedzą co mają powiedzieć to jada po nim..
Pinochet wymordował przeciwników politycznych. Źle? A co wy nie chcieli byście żeby komuchów które przez tyle lat rozpieprzały nasz kraj, wcześniej ktoś wyłączył?
potrafi wypowiedzieć się w każdej kwestii a te tevauenowskie pajace nie wiedzą co mają powiedzieć to jada po nim..
Pinochet wymordował przeciwników politycznych. Źle? A co wy nie chcieli byście żeby komuchów które przez tyle lat rozpieprzały nasz kraj, wcześniej ktoś wyłączył?
@~rrdzony od kiedy Czerwoni są opozycją polityczną to zwykłe ścierwa ,które zajebią cię przy pierwszej lepszej okazji , i jeszcze będą ci wmawiać że to dla twojego dobra
Jakoś nie przeszkadza wam (bo mi tak) to że Barroso wielbi Mao Ze Donga co ?
Ten to już jest dobry bo w imię dobrobytu i socjalistycznego raju wymordował 70mln ludzi he ?
Jakoś nie przeszkadza wam (bo mi tak) to że Barroso wielbi Mao Ze Donga co ?
Ten to już jest dobry bo w imię dobrobytu i socjalistycznego raju wymordował 70mln ludzi he ?
Za awatar nie ma piwa.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów