Za wyjątkiem końcówki spoko, Cejrowskiego ciekawie się słucha, szkoda tylko, że jak zaczyna wchodzić na tematy religijne to czar pryska...
Trochę tak, ale z drugiej strony to właśnie w tym tradycjonalizmie polskim, znajduje narrację to opowiadania o ludach dzikich.
Człowiekowi wychowanemu w multi-kulti trudno byłoby pokonać swoje stereotypowe myślenie.
Generalnie dopóki nie wchodzi na tematy typu aborcja, narkotyki i rola kościoła w życiu każdego Polaka etc. to daje się to wytrzymać.
edit:
Poza tym jest postacią bardzo barwną i choćby z tego tytułu jest ciekawy - nawet jeżeli się z nim ktoś nie zgadza.
jebać żydów i ciapate kurwy
Ty sobie chyba jaja człowieku robisz. To tradycyjnie wychowani ludzie, tacy konserwacyjni są najbardziej stereotypowi i zamknięci. Nawet kurwa nie chcą jeść pizzy we Włoszech jak włosi, no bo nie muszą po swojemu. A jak nawet ludzie mają inne relacje z Bogiem i kościołem to też są oburzeni.
- Pedalstwo nie jest złe/dobre, gej parady są po prostu nieestetyczne i godzą w zakorzenioną kulturę, osoby starsze nie nadążają za zmianami gdyż ich kultura i pojmowanie świata są głęboko zakorzenione, stąd nietolerancja dla tego typu zachowań i SŁUSZNIE bo ich jest więcej, więc mają do tego prawo
- Figura Chrystusa ze Świebodzina, pogląd całkowicie trzecioosobowy, nie skupia się na jego użyteczności, efektywności itd. , stwierdza tylko, że figura sama w sobie jest ładnym monumentem i tyle, zero pieprzenia, bo jego nie obchodzi ile to kosztowało i kto to zrobił - nie dotyczy go to
Według mnie, Cejrowski jest bardzo racjonalną osobą, która wszystko traktuje "normalnie", bez hypu za lub przeciw, bez skrajności, potrafi bronic swoich poglądów, jest osobą o nieprzeciętnej wiedzy i inteligencji. Jednak każda taka osoba "wkurza lewactwo" w momencie, kiedy mówi racjonalnie o sprawach typowego lewackiego ubóstwienia, po czym dopisują mu oni jak Korwinowi słowa, których nie wypowiedział.
Za wyjątkiem końcówki spoko, Cejrowskiego ciekawie się słucha, szkoda tylko, że jak zaczyna wchodzić na tematy religijne to czar pryska...
Jeżeli chodzi o jego poglądy religijne, to facet jest konserwatywny i tyle. Oczywiście całą masa osób spod znaku MULTI-KULTI to nie odpowiada.
Znowu ten idiota, jak go widzę to aż mnie mierzi.
Lustro?
Generalnie dopóki nie wchodzi na tematy typu aborcja, narkotyki i rola kościoła w życiu każdego Polaka etc. to daje się to wytrzymać.
edit:
Poza tym jest postacią bardzo barwną i choćby z tego tytułu jest ciekawy - nawet jeżeli się z nim ktoś nie zgadza.
Po prostu wyraża swoje poglądy, które wywodzą się z katolicyzmu. Inna sprawa że wszyscy znają jego poglądy, a mimo to i tak zadają mu pytania, tylko po to aby była kontrowersja i można było zrobić z niego "katola".
Och Wojtek nadal wspiera pedofili w sutannach ?? Niech idzie obserwować rzycie dzikich na Skwer Ks. Kard. S. Wyszyńskiego 6.
Rzycie od rzyć w gwarze śląskiej dupa.
No tak, bo jak górnik okaże się pedofilem, to wszyscy którzy palą węglem z automatu wspierają pedofilię
@Hrodgar ładnie to podsumował. WC ma swoje poglądy, mówi racjonalnie co lubi, czego nie lubi i dlaczego, ale zawsze znajdzie się jakiś dziennikarzyna, który za wszelką cenę szuka sensacji, tak jak na forum jakiś życiowy nieudacznik, żeby nie pisać lewak, który bez żadnego cytatu nawet pieprzy farmazony o pedofilii, aborcjach, chociaż nawet w komentowanym materiale nie było nic o tym mowy. Ot taki pocisk personalny. Aż się prosi, żeby samemu zgłosić do prokuratury takiego, chociażby, żeby iść spokój na forum. Sam np. Kalisza nie lubię, ale nie pisze wszem i wobec, że jest grubą świnią, czy coś, bo to nie mój interes jak gość wygląda i w co wierzy. Krytykuję jego poglądy polityczne za to co reprezentują i jak działa, a nie co myśli i jak wygląda. Merytorycznie, a nie jesteś chujem bo jesteś.
W sumie takie wpisy jak @McMenel powinny być z miejsca kasowane i rozdawane warny (a najlepiej bany), bo to atak personalny (pomówienie), który jest karany w polskim prawie.
Dużo znoszę (nawet lewackie gadanie, jeśli ma kulturalną i merytoryczną podstawę), ale chamstwa i głupoty z miejsca nie zdzierżę i bym strzelał, ot dla dobra ludzkości i spokojnego Internetu...
Z człowiekiem kulturalnym idzie pogadać, chama tylko w pysk lać i patrzeć czy równo puchnie.
Ave!
P.S. @szklanka: jak już to za pana Wojtka, bo wódki to raczej razem nie piliście..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów