Fragment wywiadu przeprowadzonego z Wojciechem Cejrowskim podczas 15. Targów Książki w Krakowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolony rusofob, niech zdycha na raka śmieć jebany.
I wyszedł z niego katol. Pierdolenie o Ruskich. Mordowali naszych dziadów to prawda, ale teraz jest inna sytuacja. Powinniśmy o tym pamiętać, ale ciągłe pierdolenie jacy to Ruscy są źli już dawno powinno nam się znudzić. Byli hujami i nadal są hujami ale kurwa Ruskich mamy niedaleko i powinniśmy z nimi utrzymywać dobre kontakty. Business is business. Cejrowski czasem pierdoli od rzeczy, że sie go słuchać nie chce. W razie jakichkolwiek problemów czy jakiegoś konfliktu powinniśmy trzymać z Ruskimi. Juz kilka razy w historii popełniliśmy błąd wiążąć sie nie z tymi co trzeba. Mamy Czechów, Słowaków, Litwinów, Ukrainców, to nasi sąsiedzi czy to nam się podoba czy nie. Byliśmy członkiem grupy Wyszechradzkiej dlaczego nie pielęgnujemy starego pewnego partnerstwa. Ameryka, Anglia i cała zachodnia Europa ma nas w dupie i tak pozostanie. Odsyłam do historii, zobaczycie co dla nas zrobił zachód. To my ratowaliśmy im dupe, Wiedeń i Warszawa powinno to wam coś mówić. Trzymajmy sie w grupie tutaj. Jesteśmy narodem Słowiańskim. Jak legenda głosi wywodzimy się od Lecha, Czecha i Rusa.
Ale ja gardzę tym śmieciem. Nie ma w nim nic tolerancji, miłości do bliźniego tylko sama nienawiść i zakłamanie. Poza tym rozpierdala mnie to, że niemal wszędzie występuje w tej samej koszuli. Jest tak ograniczony, że nawet nie dociera do niego, że mógł sobie kupić coś ładniejszego i wyglądałby trochę lepiej a nie jak szmatławiec.
PS. Wpiszcie sobie w google "cejrowski kłamie"
PS. Wpiszcie sobie w google "cejrowski kłamie"
Ja tez nim gardze , ale : on ma jaja , zeby byc politycznie niepoprawnym publicznie .
Różnica między nim i moherem jest taka, że ma większą wiedzę co nie zmienia faktu, że pierdoli jak PiSior, a to niestety nie przejdzie. Do tego wszystkiego ma jakieś takie dziwne przyzwyczajenie uogólniania. Nie lubię fiuta.
Materiał na polityka? Że on niby jest inny od typowego PiSowca? Nie rozśmieszajcie mnie. Jakie to typowe Polskie... Kilka lat temu rządził PiS i nie było za pięknie, ale oczywiście kochany naród o tym zapomniał i znając życie znowu wrócicie do tego co było bo nie widzicie nic więcej poza 2 partiami prezentowanymi w mediach. No bydło normalnie, inaczej tego nie da sie nazwać Obciągajcie dalej Amerykanom bo to potraficie najlepiej. W razie wojny i tak wam nie pomogą. Juz raz tak było w historii, no ale Polacy mają słabą pamięć
Totalnie nie zgadzam się z tym co gada, bo pierdoli od rzeczy, ale szanuje gościa, bo w przeciwieństwie do tych wszystkich politycznie poprawnych kurew mówi co myśli. I inteligentny jest, tylko poglądy ma zjebane.
I za "Boso przez świat" też szacunek, poza jego filozoficznymi wstawkami. Jak taki człowiek może takie głupoty pierdolić i być tak zakutym łbem? TO jest dla mnie niepojęte
I za "Boso przez świat" też szacunek, poza jego filozoficznymi wstawkami. Jak taki człowiek może takie głupoty pierdolić i być tak zakutym łbem? TO jest dla mnie niepojęte
@Burbon
Zajebisty to ma program "Boso przez świat"
A jeżeli chodzi o to co gada na temat polityki i religii, to ma najebane pod kopułą.
Zajebisty to ma program "Boso przez świat"
A jeżeli chodzi o to co gada na temat polityki i religii, to ma najebane pod kopułą.
Wojtek to często ma błyskotliwe teksty, ale nie kiedy jest skrajnie obiektywny i nie zionie swoim "katolickim" fanatyzmem.
to ze nie lubię rusków to nie znaczy ze od razu muszę podziwiać tego kmiota
Język wroga trzeba znać a tak na serio to goń bolszewika goń....
Prawdziwy Patriota lubie gościa dobrze mówi
Widzę że pół forum to by tutaj z połykiem dla Putina i spółki obciągnęła
Poglądy Cejrowskiego i moje na wszelkie tematy są w 90 % takie same. Leci browar.
A co do tej Wielkiej Smuty o której ktoś nam pisał, to chyba oglądał ten rosyjski film historyczny chyba 1612. Pozatym nie ma co się roztkliwiać historią sprzed prawie 500 lat, a jak chcemy być dokładni to ruskie się na nas wkurzyli jak przyjeliśmy chrześcijańtswo, i tak to trwa do dzisiaj,tylko w innej formie.
A co do tej Wielkiej Smuty o której ktoś nam pisał, to chyba oglądał ten rosyjski film historyczny chyba 1612. Pozatym nie ma co się roztkliwiać historią sprzed prawie 500 lat, a jak chcemy być dokładni to ruskie się na nas wkurzyli jak przyjeliśmy chrześcijańtswo, i tak to trwa do dzisiaj,tylko w innej formie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów