Fragment wywiadu przeprowadzonego z Wojciechem Cejrowskim podczas 15. Targów Książki w Krakowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest kurwa materiał na polityka zero pierdolenia, a o ruskich mówi całkowitą prawde
Polać mu!
Polać mu!
pojebany katol, który ma dodatkowo najebane w głowie gówna pod sam beret
ps: wkurwia mnie jak jakiś jełop wypowiada się w moim imieniu "My Polacy..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
ps: wkurwia mnie jak jakiś jełop wypowiada się w moim imieniu "My Polacy..."
Spotkaj ruska i go zapierdol - idź się wyspowiadaj - bądź przykładnym katolikiem. Kurwa widzę w nim swoja nauczycielkę od biologi. Jebana z 50 lat miała i mówiła, że w celibacie żyje. Też taka ach i och PiS srys, a naruskich napierdalała.
Wydaje mi się że więcej naszych dóbr kultury znajduje się od połowy XVIIw w Szwecji i też coś nie chcą ich oddać...
Ta kurwa mordowali ojców i wujów. A Polacy to kurwa nie mordowali Rosjan ?? A wielka Smuta to co kurwa było pokojowe przejęcie dużego kawałka Rosji oraz demokratyczne próby włączenia Carskiej Rosji do Polski. Pierdolony katol bez kurwa jebanych podstaw. Takich jak on powinno się kurwa kastrować. Bo śmierć to dla nich nie kara ale jebane wybawienie.
Zróbcie na niego zbiorczy, bo ileż można widzieć jego katolską gębę?
Cejrowski niby taki oblatany we wszystkim, a sprawy sobie nie zdaje z tego że całą nienawiść którą pałamy do ruskich i vice versa, została stworzona tam na górze, czyli w rządach, jak i w polskim tak i ruskim. Wiadomo przecież co się wyleje na górze to spływa na dół, a narody to łykają i mamy tego teraz konsekwencje. Przecież ruski to taki sam człowiek jak polak, Słowianin, mamy bardzo podobną mentalność, o wódce nie wspomnę
Można kurwa nie lubić róskich, szwabów, żółtków, czy tam żydów, komu tam kto pasuje. Sam kurwa nie przepadam za szwabami, oraz japońcami, ale kurwa nie uważam ich za jakichś podludzi, po prostu wg mnie mają najebane w głowach. Ale żeby kurwa jakiś podróżnik, wypowiadać się na temat obcego narodu, jakby to były jacyś nędzni podludzie, którzy nie są nawet warci uwagi. Przecież jakby jakiś dziennikarzyna z rosyji coś podobnego powiedział o Polsce, to zaraz tłum polskich katolofanatyków próbowała by go ukrzyżować. Rozumiem że ruskie wiele złego zrobili dla polski, ale kurwa bez przesady. Już wole ruskich od fanatyków próbujących wszystkich przekonać siła do swojego pełnego miłości i szacunku dla bliźniego bożka.
ps. zróbcie w końcu jakiś zbiorczy na niego
ps. zróbcie w końcu jakiś zbiorczy na niego
Wojtkowi zawsze piwo dam ;]
Pierdolony hipokryta - niby taki przykładny katol tak bielutki że jeszcze innych szaraków poucza a nie wie, że nienawiść do gejów i "Ruskich" to tez grzech. Zresztą o czym kurwa mówimy, ten pierdolony katol innym włazi do łóżka, wypomina pedałkom 7 przykazanie a sam je łamie (ma drugą żonę)
pierdolicie tam. wojtek swój chłop
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów