Fragment wywiadu przeprowadzonego z Wojciechem Cejrowskim podczas 15. Targów Książki w Krakowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeszcze jeden bedzie obrazal moja religie to wam wszystkim wpierdole... katol to katol tamto
a chuj wam w dupe -.-
a chuj wam w dupe -.-
@upup: skoro macie tak ostro zjebanych przedstawicieli (a za takiego WC się uważa, podobnie jak księża ruchający dzieci, politycy okradający Polskę etc.), to się nie dziw.
Ok ma koleś rację ale nie w jednym Rosyjska fantastyka jest zajebista (Bułyczow, Łukjanienko itp. ) ! Więc niech nie pierdoli, że wszo po rewolucji to chłam
Ja pierdole ile tu komentarzy zjebanego lewactwa. Pierdolcie się z Putinem pierdolone lewackie kurwy.
Piwo za filmik.
Piwo za filmik.
Określenie Cejrowskiego nadętym bucem i hipokrytą to w jego wypadku nie jest zniesławienie. To szczera prawda.
Nie ma drugiej osoby która budzi we mnie taką agresję jak ten cwaniaczek z ADHD. Wyprułbym mu flaki nie patrząc na to, że jest ode mnie przynajmniej dwa razy mniejszy. I nie mówię tu o jego poglądach, bo każdy może pierdolić głupoty ale o sposób zachowania i jakiś taki lisi, wredny ryj.
Nie ma drugiej osoby która budzi we mnie taką agresję jak ten cwaniaczek z ADHD. Wyprułbym mu flaki nie patrząc na to, że jest ode mnie przynajmniej dwa razy mniejszy. I nie mówię tu o jego poglądach, bo każdy może pierdolić głupoty ale o sposób zachowania i jakiś taki lisi, wredny ryj.
Czyli Bułhakowem, Nabokovem, Sołżenicynem gardzi??? i to w całej rozciągłosci!!!Co za katol pierdolony. Jak ja tego goscia nie toleruje, zadufany w sobie, ksenofobiczny, ograniczony fanatyk!
Hiros jebnij sie w glowe!! z takimi politykami to bysmy kurwa mieli dopiero wesolo!!
Hiros jebnij sie w glowe!! z takimi politykami to bysmy kurwa mieli dopiero wesolo!!
Walnął prosto z mostu. Tyle lat Polska i nie tylko Polska musiała się użerać z tymi bydlakami, nigdy nas za żadne ze swoich zbrodni nie przepraszali. Z nimi to tylko można się wódki napić, nic więcej.
a ja go tak uwielbiałem, tak w niego wierzyłem tak go podziwiłem za te podróże, za opowieści, za odwagę, za chęć życia i poznania "nowego" - a potem znalazłem jego wypowiedzi na inne tematy... i mnie krew nagła zalała.
Cejrowski jest katem i ma jaja. A kto tak nie twierdzi to śmierć frajerom i chuj ci w dupe komuchu !
gerwant napisał/a:
Walnął prosto z mostu. Tyle lat Polska i nie tylko Polska musiała się użerać z tymi bydlakami, nigdy nas za żadne ze swoich zbrodni nie przepraszali. Z nimi to tylko można się wódki napić, nic więcej.
No dobrze, ale co polityka ma do literatury. A z jego wypowiedzi na temat Rosji wnioskuję, że każdy rosjanin jakiego spotkamy zapierdoli nam część kraju. Co ma kurwa zwykły obywatel do władcy najwiekszego panstwa swiata ogarnietego rzadza wladzy. Można nie lubić głównych postaci historycznych lub wspolczesnych, ale nie calego narodu.
cieciu napisał/a:
Ja pierdole ile tu komentarzy zjebanego lewactwa. Pierdolcie się z Putinem pierdolone lewackie kurwy.
Piwo za filmik.
Nie zauważyłem żadnego słowa chwały na temat Putina. Czyli co nie można skrytykować mało inteligentnej wypowiedzi na modłę religii katolickiej bo jest się lewacką kurwą? Nie lubię religijnego fanatyzmu i zachowania prawie dorównującemu islamowi swoją hermetycznością i ograniczeniem, to ciągne lache Putinowi? Po co mi ta skuwka od długopisu skoro nie umiem pływać?
Ciekawe co mu Bułhakow, albo Szołochow zrobił? O ile w kwestiach socjo-ekonomicznych często zgadzam się z Cejrowskim, to chuj mnie obchodzi jego zdanie na temat literatury rosyjskiej.
Wkurwia mnie jak jakies przypały probuja usprawiedlic albo zaprzeczyć rosyjskim mordom, od pierwszego rozbioru do 1989 roku Rosjanie ciemieżyli Polske i Polakow, ale co tam wazne ze sie po katoliku pojedzie.
scotpila napisał/a:
Ale ja gardzę tym śmieciem. Nie ma w nim nic tolerancji, miłości do bliźniego tylko sama nienawiść i zakłamanie. Poza tym rozpierdala mnie to, że niemal wszędzie występuje w tej samej koszuli. Jest tak ograniczony, że nawet nie dociera do niego, że mógł sobie kupić coś ładniejszego i wyglądałby trochę lepiej a nie jak szmatławiec.
PS. Wpiszcie sobie w google "cejrowski kłamie"
w którymś odcinku "Boso przez świat" zamówił bodajże 10 takich samych koszul to teraz kurwa nosi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów