Jego wkurza a mnie wkurwia w ruchomych schodach (szczególnie jak muszę zapierdalać):
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak sama nazwa wskazuje "ruchome schody"... a nie kurwa schody, lubie cejrowskiego ale sie potrafi dopierdolic do wszystkiego
gość coś pierdoli, a Wy za nim powtarzacie i smęcicie jak to źle jest w Polsce. rzygać się chce.
kilka pierwszych filmów na YT ze schodami ruchomymi i na żadnym nie jest tak jak mówi. więc proszę mi nie pierdolić jak to w stanach jest zajebiście.
tyle w temacie.
kilka pierwszych filmów na YT ze schodami ruchomymi i na żadnym nie jest tak jak mówi. więc proszę mi nie pierdolić jak to w stanach jest zajebiście.
tyle w temacie.
innyczlowiek napisał/a:
dobrze gada, jak nie chce się ruszać d*py po schodach ruchomych to stawać po prawej stronie, żeby było przejście z lewej. najlepsi są 'przyjezdni warszawiacy' którzy sobie na środku staną i czasem nawet na 'przepraszam' spojrzą się jak na debila bo przecież po co chodzić schodami ruchomymi?! ch*j że mi się śpieszy, ch*j że są obrazki dla troglodytów, oni stoją i są w tym momencie panami i władcami świata.
Ja pierdole
Rozpoznajesz przyjezdnych po tym, że nie chodzą po schodach ruchomych?
Gość jest zajebistym znawcą i za to szacun dla niego, ale katolstwo jebło mu na rozum.
Ile się jedzie takimi schodami 30 sekund? Przecież wystarczy wcześniej z kibla się podnieść rano, żeby przemierzyć drogę w tym samym czasie bez sapania na każdego po drodze. Jak ktoś na ostatnią chwilę się gdzieś wybiera, ciągle się spieszy, drapie się z każdym, bo wszystko go wkurza, to trudno, nie wszyscy tacy są.
Mi się wdawało, że ten wynalazek powstał żeby ludzie nie musieli przebierać nogami tak jak to ma miejsce przy nieruchomych schodach. Ja tam nigdy nie wchodzę po ruchomych schodach tylko czekam aż dojadę na górę i jakoś nie widzę za sobą kolejki. Cejrowski jest pojebany i się bulwersuje jak spotka kogoś z kim się nie zgadza. W życiu bym nie przypuszczał, że można nagrywać program o tym jak wkurwiają ludzie na schodach.
Ludzie, do kurwy nędzy, ruchome schody powstały z myślą o ludziach niedołężnych ponieważ umożliwiają dotarcie na wyższe piętro, mają większą pojemność i wydajność energetyczną od wind. Dobrze akurat mówi, tylko słowianie, ciapaci i świeżo przywleczone czarne mordy nie wchodzą po ruchomych schodach (w krajach na zachód od nas).
PS. Że też z taką mentalnością leniwej dupy nie widziałem jeszcze w Polsce nikogo zdrowego kto by podjeżdżał windą dla inwalidów na półpiętro bo mu się nie chce po 6 schodkach wejść a przecież jest winda to trzeba z niej skorzystać. Poza ty po zwykłych schodach wchodzą tylko Ci którym się śpieszy...
PS. Że też z taką mentalnością leniwej dupy nie widziałem jeszcze w Polsce nikogo zdrowego kto by podjeżdżał windą dla inwalidów na półpiętro bo mu się nie chce po 6 schodkach wejść a przecież jest winda to trzeba z niej skorzystać. Poza ty po zwykłych schodach wchodzą tylko Ci którym się śpieszy...
Jak rozpoznać rasowego warszawiaka ? Bo zapierdala po ruchomych schodach, bo rzeczywiście te 10 sekund go zbawi.
Widzę po komentarzach, że mniej więcej 50% woli stać na schodach a 50% wchodzić. Nie może być tak że kto chce stać niech sobie stoi a kto iść niech idzie? Zwolennicy stania na schodach, powiedzcie, dlaczego specjalnie (bo nawet dzieci znają podział po prawej stać po lewej wchodzić) blokujecie innych? Tak po prostu z wredoty?
Muszę też dodać że byłem mile zaskoczony gdy byłem niedawno w Warszawie. Wychodząc tłumnie z metra, wszyscy ładnie się podzielili, na prawo/lewo, nikt się nie pchał, wszystko spokojnie. W Złotych Tarasach było podobnie. Można? Można!
Muszę też dodać że byłem mile zaskoczony gdy byłem niedawno w Warszawie. Wychodząc tłumnie z metra, wszyscy ładnie się podzielili, na prawo/lewo, nikt się nie pchał, wszystko spokojnie. W Złotych Tarasach było podobnie. Można? Można!
Szkoda, że jakiś czas temu będąc na Okęciu miałem okazję spotkać p. Cejrowskiego, który na schodach ruchomych stał na środku i spokojnie wjeżdżał na górę patrząc przez okularki na lewo i prawo. Mały hipokryta...
A chuj Cie to boli, będę chciał będę stał, a Ty zawsze możesz przejść obok. Już WC chyba na siłę szuka tematów do głoszenia prawdy absolutnej.
To według tej teorii można wziąć koszyk sklepowy z kółkami i go nosić. Bo koszyk z zakupami się nosi. I miej pretensje do ludzi że go ciągną czy pchają.
Ruchome schody są dla osób które nie chcą iść tylko wolą strać. Jeśli chcesz wchodzić / schodzić to idz normalnymi schodami. proste
Ruchome schody są dla osób które nie chcą iść tylko wolą strać. Jeśli chcesz wchodzić / schodzić to idz normalnymi schodami. proste
ruchome schody nie są od biegania, trzeba spokojnie stać i nie przeszkadzać innym w staniu a jak mu nie pasuje to niech wypierdala do New York.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów