18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wojenna Historyjka
Deathgazer • 2013-08-07, 23:08
-„Mój przyjaciel nie wrócił z pola bitwy. Proszę o pozwolenie pójścia po niego i przyprowadzenia go tutaj”.

-„Odmawiam”, rzekł oficer. Nie chcę, żebyś ryzykował życie dla człowieka, który prawdopodobnie nie żyje.”

Żołnierz odszedł, aby wrócić po godzinie śmiertelnie ranny, niosąc ciało swojego przyjaciela.

Oficer wpadł we wściekłość.
-„Mówiłem ci, że nie żyje. Teraz straciłem was obu. Powiedz, czy warto było iść, by przynieść ciało?”

Umierający odrzekł: „O, tak. Gdy do niego dotarłem, jeszcze żył. I powiedział do mnie:

"Wiedziałem, że przyjdziesz”.
Zgłoś
Shanee 2013-08-07, 23:21 25
O ja pierdole ... Piękne ze tak powiem
Piwo jak nic
Zgłoś
Deathgazer 2013-08-07, 23:39 3
z mojego doświadczenia- najlepszy odbiór jest, gdy ktoś to dobrze opowiada.
Zgłoś
!Timon 2013-08-07, 23:44 6
To on chomika na polu walki zgubił, że śmiertelnie ranny miał siłę go przytargać?

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Deathgazer 2013-08-07, 23:52 7
!Timon napisał/a:

To on chomika na polu walki zgubił, że śmiertelnie ranny miał siłę go przytargać?

widzę że pan dociekliwy... w takim razie wersja specjalnie dla takich ciekawskich robaczków: dostał od dymu raka płuc

Zgłoś
desperadonbth 2013-08-07, 23:59 140
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2013-08-08, 0:05 2
Jeśli pytacie o autora to proszę :Anthony de Mello
Miłego wieczoru!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
!Timon 2013-08-08, 0:08
Deathgazer napisał/a:

widzę że pan dociekliwy... w takim razie wersja specjalnie dla takich ciekawskich robaczków: dostał od dymu raka płuc

A to ja przepraszam

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
i................y 2013-08-08, 0:22 15
– Mój przyjaciel nie wrócił z pola bitwy. Proszę o pozwolenie pójścia po niego i przyprowadzenia go tutaj.
– Odmawiam – rzekł oficer. – Nie chcę, żebyś ryzykował życie dla człowieka, który prawdopodobnie nie żyje.
Żołnierz odszedł, aby wrócić po godzinie śmiertelnie ranny, niosąc ciało swojego przyjaciela. Oficer wpadł we wściekłość.
– Mówiłem ci, że nie żyje. Teraz straciłem was obu. Powiedz, czy warto było iść, by przynieść ciało?
Umierający odrzekł:
– Ruchaj go pan póki ciepły!

– Mój przyjaciel nie wrócił z pola bitwy. Proszę o pozwolenie pójścia po niego i przyprowadzenia go tutaj.
– Odmawiam – rzekł oficer. – Nie chcę, żebyś ryzykował życie dla człowieka, który prawdopodobnie nie żyje.
Żołnierz odszedł kilkadziesiąt metrów i padł postrzelony kilkakrotnie w tors i w głowę.
– Ktoś jeszcze chce okazać niesubordynację?
Zgłoś
no_co_Ty 2013-08-08, 0:29 1
Smutne i chuj. Nie pasuje na sadistica, ale tak mnie ruszyło, że masz piwo. aH

Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,
i
Raz na wozie, raz chuj Ci w dupę.
Zgłoś
dorodnykurczak 2013-08-08, 0:39
no i ? jaki z tego morał ? chuj że wiedział jak umarł, typowy debil. równie dobrze mógło by to wyglądać tak :

-„Moja znajoma chciała iść na jakieś zakupy po ciuszki. Poprosiła męża o pieniądze
kochanie proszę o kasę na jakies zakupy po ciuszki. chce je mieć i przywieźć tutajj”.

-„Odmawiam”, rzekł facet. Nie chcę, żebyś kupowała nowe ciuchy która prawdopodobnie znudzą ci się zanim jeszcze je założysz, kiedy masz trzy pełne szafy i komodę, tak jest za każdym razem od 10 lat, no chyba że weźmiesz do papska z połkiem"

"trochę darcia mordy, wymiana ostrych słów, i żona wyszła z salonu, po chwili wraca"

Mąż wpadł we wściekłość.
-„Mówiłem ci, ze nie dostaniesz grosza na te lszmaty powiedz czy warto było zawracać mi głowe”

Kobieta odrzekła: „O, tak. Gdy tu dotarłam, miałam wziąc do wstrętnej papy z połykiem, a teraz możesz jeszcze rozedrzec mi dupsko"

Żona zdejmuje galoty a tam dziarka nad dupom "Wiedziałem, że przyjdziesz”.
Zgłoś
Loaloa 2013-08-08, 0:50 2
W chuj się wzruszyłem. Chce ktoś sobie ze mną popłakać? Tylko bez przytulania.
Zgłoś
Puszale 2013-08-08, 0:51 3
je**ć hejterów piękne słowa
Zgłoś
malinovyNR 2013-08-08, 0:56 3
huja tam się znacie. Jakbyście poczytali trochę albo posłuchali rozmów weteranów to byście wiedzieli że za towarzyszy broni na polu bitwy skoczy się w ogień. Są bliżsi niż rodzina
Zgłoś
contowsky 2013-08-08, 1:02 4
aż ciary na plecach poczułem, piękne słowa i na pewno w wielu przypadkach prawdziwe

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów