📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Powinni podrzucić im broń. Problem z imigrantami sam by się rozwiązał.
Dzikusy zachowują się jakby byli u siebie... zaraz... oni są u siebie
Krysia Czubówna powinna spokojnym głosem coś przyrodniczego dojebać ;]
ale kto kogo bije? czarni czarnych? czarni ludzi czy ludzie czarnych?
Powinni to tam podrzucić pare bomb, a tak w ogóle to powinni byli ich nie wpuszczać do kraju ( nie ma za co - pozdrawiam kapitan Hindsight ).
No patrzcie jaki to chichot losu. Całe wieki Polska była napadana, rabowana, poniewierana, rozbierana na części i chuj wie co jeszcze. Teraz niby bieda, politycy złodzieje, ale i tak co by nie robili to bardziej spierdolić nie mogą a już na pewno nie będzie u nas takiego sajgonu jak na zachodzie gejropy za 10-15 lat. My w końcu będziemy mogli wyłożyć lachę na ten burdel za naszą zachodnią granicą i z piwkiem w ręku będziemy mogli obserwować jak sami się wykańczają i tłuką z brudem na ulicy POLSKA GÓRĄ!!!
z paryza do afryki jeszcze nigdy nie bylo tak blisko...
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
No co, chłopaki wzbogacają kulturowo Francję
@Gwardek nie chciało mi się czytać tego co napisałeś, ale dostrzegłem POLSKA GÓRĄ to dałem piwo, nie ma za co
To moga nie byc rodowici francuzi....
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów