18+
Ten wątek zawiera materiały dotyczące toczącego się aktualnie konfliktu zbrojnego. Zamieszczone w nim filmy i zdjęcia przedstawiaja prawdziwy obraz wojny i jej ofiar po obu stronach konfliktu bez cenzury. Obsługa serwisu nie ma możliwości weryfikacji prawdziwości zamieszczanych tutaj materiałów.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach w tym wątku
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:41
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:32
🔥 Wypierdalać - teraz popularne
Jako, że skutecznie ruszyła ofensywa na Aleppo(miasto zostało już częściowo zajęte), możemy spodziewać się w najbliższym czasie wysypu jakże klasycznych filmów z rozstrzeliwań skrępowanych i bezbronnych przeciwników. Wraca na pełnej kurtyzanie bliskowschodni pierdolnik.

Za źródłem: "Bojownik" Al-Nusry rozstrzeliwuje kilku żołnierzy armii syryjskiej po poddaniu się.

Miasto Halfaya położone na północny-zachód od Hamy zostało właśnie zdobyte.

Armia syryjska jak na razie w rozsypce...

Selfiaki z trupami robione przez osobników nieskalanych głębszą myślą z obowiązkowym paluszkiem dla Allaha

Zniszczenia w Aleppo

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-12-05, 15:06 ]
Tematy powiązane:

1. Rozpoczęcie nowej ofensywy na Aleppo
sadistic.pl/rozpoczecie-nowej-ofensywy-na-aleppo-vt601558.htm

2. Protureckie bojówki HTS wpadły w zasadzkę.
sadistic.pl/protureckie-bojowki-hts-wpadly-w-zasadzke-vt601887.htm
Zmieniono 7 razy Zgłoś
🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
majeńka 2024-11-30, 20:22 11
futryn napisał/a:

Za źródłem: "Bojownik" Al-Nusry rozstrzeliwuje kilku żołnierzy armii syryjskiej po poddaniu się.

Tyle że al-Nusra rozpadła się w 2017. Czyli albo film ma swoje latka albo opis jest do dupy.

Poza tym, jakkolwiek w hierarchii cywilizacji islamiści są dużo poniżej ameb, mimo to bym kibicowała im a nie armii syryjskiej. Assad ma na koncie jeszcze większe mordy, i stoi po stronie sowieckiej.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
futryn 2024-12-01, 2:00 6
majeńka napisał/a:

Tyle że al-Nusra rozpadła się w 2017. Czyli albo film ma swoje latka albo opis jest do dupy.
Poza tym, jakkolwiek w hierarchii cywilizacji islamiści są dużo poniżej ameb, mimo to bym kibicowała im a nie armii syryjskiej. Assad ma na koncie jeszcze większe mordy, i stoi po stronie sowieckiej.

Niewykluczone. Tak jak napisałem "za źródłem", tj. tłumaczyłem translatorem z koziego na nasz. Nie kończyłem filologii arabskiej, a co do filmiku jest jak najbardziej aktualny -> sprawdziłem metadane. Pozdrawiam
Zgłoś
Centurion 2024-12-05, 9:06 9
Na życzenie temat przekształcony w temat zbiorczy

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
krystek94 2024-12-05, 10:35 16
Atak syryjskich rebeliantów pod Hamą

Zgłoś
arcan86 2024-12-05, 13:25 16

Źródło: IS 'execute' eight Syrian regime soldiers in desert newarab.com/news/execute-eight-syrian-regime-soldiers-desert

Dubel usuñcie
Zgłoś
Brsk3169 2024-12-05, 14:13 30
Dżihadyści wpadli w zasadzkę:

futryn napisał/a:

Niewykluczone. Tak jak napisałem "za źródłem", tj. tłumaczyłem translatorem z koziego na nasz. Nie kończyłem filologii arabskiej, a co do filmiku jest jak najbardziej aktualny -> sprawdziłem metadane. Pozdrawiam

Można przyjąć że obecne Hadżat Tahrir asz-Sam (THS) pod przywództwem al-Dżualni'ego to kontynuacja al Nusra.
Zgłoś
paniczmax 2024-12-05, 17:41 13
HTS - Hajat Tahrir asz-Szam (rebelianci)

SSA - Syryjska Armia Arabska ( siły rzadowe)

Snajper HTS zabił żołnierza SAA na terenach wiejskich północnej Hamy.

Atak przeciwpancerny przeprowadzony przez Islamską Partię Turkistanu (Ujgurska Grupa HTS) zniszczył pojazd SAA na terenach wiejskich północnej Hamy.

Śmigłowc SAA zestrzelony przez HTS w rejonie Hamy.

[ Dodano 2024-12-05, 17:53 ]
HTS - Hajat Tahrir asz-Szam (rebelianci)

SSA - Syryjska Armia Arabska ( siły rzadowe)

Snajper HTS zabił żołnierza SAA na terenach wiejskich północnej Hamy.

Atak przeciwpancerny przeprowadzony przez Islamską Partię Turkistanu (Ujgurska Grupa HTS) zniszczył pojazd SAA na terenach wiejskich północnej Hamy.

Śmigłowc SAA zestrzelony przez HTS w rejonie Hamy.

Bojownicy czeczeńscy (al-Kavkaz) z HTS przeprowadzili nocny atak na jednostki SAA w Hamie.

Syria: Hay'at Tahrir al-Sham (HTS) zdobyło wojskową bazę lotniczą Kweires we wschodnim Aleppo.

Zgłoś
Brsk3169 2024-12-05, 18:18 23
Rebelianci zdobyli dwa czołgi T-90A przekazane Armii Syryjskiej przez Rosję

Oraz BM-30 Smiercz

Krótki klip przedstawiający pracę operatorów UAV z HTS przeciwko Assadytom.

Dżihadyści rozstrzeliwują cywila w Aleppo

Dżihadyści przejezdzaja przez miasto Hama. 5 co do wielkości miasto w Syrii.

[ Dodano 2024-12-05, 18:25 ]
Długie korki uciekinierów z miasta Hims/Homs. Kolejne większe miasto na które się kierują oddziały Dżihadystów

[ Dodano 2024-12-05, 22:18 ]
Wycofujący się żołnierze Syryjskiej Armii nie rozpoznali, że napotkana kolumna to rebelianci. Na czerwono SAA, zielono - HTS

Zgłoś
~mg_schutze 2024-12-06, 0:05 10
Chyba posiłki bojówek irańskich nie dojadą...
Cytat:

To jest Albukamal 30 minut temu na granicy z Irakiem. Konwój grup IRGC został wysadzony w powietrze, gdy przekraczali granice, aby wesprzeć Assada w Syrii.

minds.com/Konflikty/
Zgłoś
zxc1234 2024-12-06, 9:14 6
Ataki powietrzne rosyjskich myśliwców na most al-Rastan na drodze z Hama do Homs i autostradę M5 (Aleppo-Damaszek) mające na celu jego zniszczenie i spowolnienie ruchu opozycji w kierunku Homs w ostatnich godzinach

Kolumny zbrojnej opozycji rządu syryjskiego przygotowują się do marszu w kierunku miasta Homs, na południe od Hama.

Something that should have been seen later from this column, but it's not there.
Co warto zobaczyć później po wyciągnięciu tej kolumny; Ale tutaj nie ma tego

najnowsze posty z okoloiranskiego tg, mozna na szybko jakies streszczenie co sie tam odpierdala? mam kilkkanascie tys wiadomosci do przejrzenia zeby byc w miare na biezaco... :/

mg_schutze napisał/a:

Konwój grup IRGC

czyli na true promise 3 jak na razie nie mam co czekac..
Zgłoś
~mg_schutze 2024-12-06, 10:59 10
Siły Assada wycofują się z zachodniej części prowincji Deir ez-Zor, przekazując ją PKK/YPG po zawarciu wspólnego porozumienia o obronie mającego na celu powstrzymanie postępów rebeliantów. Czyli Assad traci kontrolę nad granicą z Irakiem, pomocy z nikąd bo któryś tam imam ogłosił, że Irakijczycy mają siedzieć na dupach, że to wew. sprawa Syrii.

Homs chwilę temu, dwa Kamowy i jeden Mi 17. Nie atakują czyli raczej ewakuacja w obstawie.

minds.com/Konflikty/
Zgłoś
cocktajl 2024-12-06, 13:33 10
zxc1234 napisał/a:

Ataki powietrzne rosyjskich myśliwców na most al-Rastan na drodze z Hama do Homs i autostradę M5 (Aleppo-Damaszek) mające na celu jego zniszczenie i spowolnienie ruchu opozycji w kierunku Homs w ostatnich godzinach
Kolumny zbrojnej opozycji rządu syryjskiego przygotowują się do marszu w kierunku miasta Homs, na południe od Hama.
Something that should have been seen later from this column, but it's not there.
Co warto zobaczyć później po wyciągnięciu tej kolumny; Ale tutaj nie ma tego
najnowsze posty z okoloiranskiego tg, mozna na szybko jakies streszczenie co sie tam odpierdala? mam kilkkanascie tys wiadomosci do przejrzenia zeby byc w miare na biezaco... :/
czyli na true promise 3 jak na razie nie mam co czekac..

To co tam napisali odnośnie tego zdjęcia?

Highway of death

Bo generalnie jest to Kuwejt i lata 90te.
Zgłoś
zxc1234 2024-12-06, 17:43 5
thx
pod tym zdjeciem byl ten najbardziej nieskladnie tlumaczony tekst
na iranskich tg wiecej tego typu niz libanskich i palestynskich :/

sa tez i takie

Krokodylowy helikopter Ka-52 należący do armii rosyjskiej bezpośrednio konfrontuje się z terrorystycznymi dronami Falcon (Shahin) w przestrzeni powietrznej Homs.

Zgłoś
~mg_schutze 2024-12-07, 5:53 4
Z ciekawostek.
Iran wczoraj, a dzisiaj ONZ ogłasza wycofanie się z Damaszku * w sumie z Syrii), Ruska ambasada to samo, plus ogłosiła, że orki mają uciekać z Syrii.
Cytat:

Krótkie podsumowanie wczorajszego dnia w Syrii:

Reżim wycofał się z Qamislo i Hasaka, a kontrola, w tym nad lotniskiem, przeszła całkowicie w ręce Kurdów. Chętni urzędnicy będą mogli wrócić do swoich rodzinnych miejscowości, a istniejące oficjalne instytucje będą utrzymywane przez Administrację Autonomiczną. Uroczystości odbyły się w Qamislo i Hasakah.

Syryjskie Siły Demokratyczne (SDF) przejęły kontrolę nad centrum miasta Deir ez-Zor i przejściem granicznym z Irakiem w Albukamal, kończąc irański korytarz szyicki. Sytuacja ta była często omawiana przez izraelskie media przez cały dzień i wzywano do wsparcia SDF. Po zajęciu ostatnich terenów SDF przejęło kontrolę nad około 40% terytorium Syrii.

W nocy samolot nieznanego pochodzenia uderzył w wspierane przez Turcję grupy zbrojne w pobliżu Manbidż. Twierdzono, że może to być samolot rosyjski lub izraelski. W pisemnym oświadczeniu DSG zaprzeczyło doniesieniom, jakoby zostali zastrzeleni. Wczoraj jednak kontynuowano ataki na Manbija dokonywane przez grupy wspierane przez Türkiye.

Oświadczenia generała Mazlouma na temat Kurdów w Aleppo miały szerokie reperkusje i wydawały się powodować znaczną ulgę wśród ludności. Męczennik Jiyan Tolhildan Kadin Siły Obronne i Siły Obronne Şêx Maqsud ogłosiły, że do końca będą bronić Kurdów w Aleppo.

Po raz kolejny kontynuowano proces transportu Kurdów, którzy utknęli w regionie Shahba, a wczoraj setki ludzi przewieziono na obszary kontrolowane przez SDF.

Demoralizacja wywołana przez Kurdów z Afrin, którzy po raz kolejny w bardzo trudnych warunkach musieli opuścić obozy w regionie Shahba, zastąpiła radość z trwających od wczoraj wysiłków na rzecz rozszerzenia obszaru.

minds.com/Konflikty/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem