📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:41
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:32
🔥
Wypierdalać
- teraz popularne
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Stan umysłu tych niedojebów...
Mam nadzieję że uda mi się spotkać na mojej drodze te spierdoliny, od razu jadę do pierwszego rolnika po obornik albo wyżebram z rzeźni jakieś stare ścierwo może krew.
Kriski napisał/a:
Mam nadzieję że uda mi się spotkać na mojej drodze te spierdoliny, od razu jadę do pierwszego rolnika po obornik albo wyżebram z rzeźni jakieś stare ścierwo może krew.
Po co? Zamow sobie w internecie środek do odstraszania dzików. Esencja ludzkiego potu tylko 100x bardziej jebie. Będą spierdalac jak pojebani. A jak się przykleja to trudno, straz będzie ich odrywać już obrzyganych i obsranych
Brawo dla tej Pani!
Najpierw napierdalać tych z aparatami!
RobDeMay napisał/a:
Po co? Zamow sobie w internecie środek do odstraszania dzików. Esencja ludzkiego potu tylko 100x bardziej jebie. Będą spierdalac jak pojebani. A jak się przykleja to trudno, straz będzie ich odrywać już obrzyganych i obsranych
O tej porze roku myślę że wystarczy ich polewać wodą
Kriski napisał/a:
a ja bym benzyną polał.-zaraz by spierdolili bo by się bali że ktoś będzie ogień miał.
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
GeorgeHarvey1 napisał/a:
Stan umysłu tych niedojebów...
To nie ma znaczenia co oni pierdolą. Jedyne co jest ważne to kto i dlaczego im na to pozwala.
Siriuz napisał/a:
To nie ma znaczenia co oni pierdolą. Jedyne co jest ważne to kto i dlaczego im na to pozwala.
Już gdzieś o tym pisałem, jak czaskoskiemu z ekipą wyjdzie w sondażach, że uznanie tych śmieci za przestępców da mu punkt do wyborów, to rudy się "wkurwi" I mają pozamiatane.
Chcialbym ich kiedys spotkac na swej drodze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów