Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pięć stron najmądrzejszych Mariuszów po zawodówce, którzy licytują się który bardziej by dopierdolił tym pikietującym, ale oczywiście w rzeczywistości tylko filmik wkurwionej babki, a nie sadole realizujące swoje spocone pomysły xD Jakbyśmy tak każdemu zabraniali protestować i przedstawiać swoje poglądy, nawet te debilne, to tracimy istotną część swoich praw. Postulaty tej grupki nie są głupie, dzieciaki w Polsce głupieją od tego syfiastego powietrza, czego nawet przykładem są tutejsi użytkownicy, ale w żadnym wypadku nie popieram formy ich protestów. Z drugiej strony też nieraz trafiałem na protesty nauczycieli, górników i innych grup społecznych na drogach i jedyne co mogłem zrobić to wzruszyć ramionami bo nie pracuję w jakimś kołhozie, żebym musiał na zbity ryj lecieć do roboty bo jaśnie pan kierownik mnie wypierdoli z roboty xD
Ta protest, żeby wkurwiać normalnych ludzi , a w tym samym czasie bogaci sobie prywatnymi odrzutowcami latają. Jak protest, to w innym stylu, a nie blokować innych ludzi, którzy nie są niczemu winni. Trafią w końcu na gościa w manii z nerwicą i się to skończy tragicznie. Wystarczy, żeby komuś nerwy puściły, a górników też jebać tych którzy blokowali drogi. Mieszkam na Śląsku i mam dużo znajomych, którzy pracują w kopalni, których szanuje. Oceniam kogoś po zachowaniu i aktualnie te małolaty są najbardziej wkurzające. W taki sposób, to oni wywalczą nienawiść do siebie, a nie szacunek i chęć wysłuchania ich, a rząd w tym samym czasie się śmieje, że Polacy znowu sobie do gardłem skaczą.
Dodam jeszcze, że nigdzie nie muszę dojeżdżać, bo prowadzę JDG zanim napiszesz, że pewnie muszę jechać do kołchozu, bo mnie ktoś z roboty wyrzuci .
O tej porze roku myślę że wystarczy ich polewać wodą
Nie nie, gość wie co mówi Jest środek na allegro, jak im dopierdolisz chociażby odrobinkę to rzyganie ze srmodu murowane. I to nie ma że pranie i prysznic, jebiesz kilka dni, nawet nie jebiesz. Kurwisz niemiłosiernie. Ubrania to do spalenia chyba, bo nawet śmieciarza szkoda, jakby przypadkiem dotknął
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
Śmierdzący pisowcu. Albo jeszcze gorzej Konfedeszczurze
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
Pierdolnięty, czy upośledzony? Wolisz znowu obszczanego kaczora który Ci chuja w zasadzie do buzi podał i się z tego śmieje?
Śmierdzący pisowcu. Albo jeszcze gorzej Konfedeszczurze
Ci straszni konfiarze jadą po 15 % w wyborach a twoja lewica spadła do 5%, jeszcze z 2-3 lata i to lewaki bedą sie wstydzić przyznawać ze są lewakami a nie konfiarze którzy w kazdych wyborach głosują za Polską anie ideologią dla debili.
Pierdolnięty, czy upośledzony? Wolisz znowu obszczanego kaczora który Ci chuja w zasadzie do buzi podał i się z tego śmieje?
jeszcze troche i TVn zostanie sprzedany to skad ty bedziesz bral informacje lemingu ?
A niby co ma zrobić? przyjeżdża policja i ich usuwa. osobiście ma tam stać czy co? Widać że śmierdzisz pisem i gadasz głupoty. cały obecny rząd krytykuje ich zachowanie
Najpierw może zacząć od zakończenia ich finansowania ze środków miasta stołecznego i udostępniania im lokali po preferencyjnych cenach, następnie może nie spotykać się z aktywistami klimatycznymi. Rząd i prokuratura generalna może - jak w Niemczech rozpocząć czynności zmierzające do uznania ich za terrorystów - jak w Niemczech.
jeszcze troche i TVn zostanie sprzedany to skad ty bedziesz bral informacje lemingu ?
Z tv republika🤣🤣🤣🤣🤣
Tam tylko najrzetelniejsze informacje pisowski debilu 😁😁😁😁
Z tv republika🤣🤣🤣🤣🤣
Tam tylko najrzetelniejsze informacje pisowski debilu 😁😁😁😁
typowe dla elektoratu deBili Pełowskich jak ktoś atakuje Tfuska i Peło iTvn tzn ze żę oglada Republike czy słucha kaczyki, jestes idiotą i jak nie bylo internetu to tyko rodzina wiedziała żeś debil
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów